Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2017, 12:58
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Móda Refresher: Ženy z našich končín opäť potvrdzujú svoj prehľad v obliekaní a servírujú nám podarené outfity

MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Začiatok každého mesiaca patrí výberom najlepších outfitov ľudí z prostredia Slovenskej a Českej republiky, pričom ani tentokrát neurobíme výnimku.

Letné teploty sú už len minulosťou, a tak v priebehu októbra nastal ten správny čas vytiahnuť zo šatníkov teplejšie kúsky, ktoré dokážu obohatiť každý outfit. Ako jasný dôkaz vám skrz dnešný článok ukážeme desať tých najlepších, respektíve najzaujímavejších od Sloveniek a Češiek sledujúcich módne dianie. 

Ak patríte medzi našich pravidelných čitateľov, určite viete, že sa pre vás každý mesiac snažíme pripraviť pestrý výber, v ktorom sa dokážete nájsť či inšpirovať. Inak tomu nebude ani tentokrát a tešiť sa môžete nielen na staré známe tváre, ako je Barborka, Natália alebo Tereza, ale taktiež na premiéru ďalších atraktívnych našiniek s vycibreným vkusom. 

Ešte predtým, než sa pustíme do snímok nižšie, si ale predstavíme tri najúspešnejšie outity za mesiac september podľa vášho hlasovania. S úplným prehľadom vyhrala štíhla Klaudia milujúca luxus, pričom chýbať nesmie ani v dnešnom článku. Pomyselnú striebornú medailu si odnáša jemná Petra vsádzajúca na pohodlie a tretie miesto vďaka vám získala extravaganciu preferujúca Martinčanka Natália

P.S. - Priatelia, nebojte sa a posielajte nám zábery vašich outfitov na stránku Móda Refresher, ďakujeme!


Barborka / @fashioninmysoul

topánky: Stuart Weitzman / kabelka: Prada

Zástupkyňa Českej republiky tentokrát zvolila nesmrteľnú kombináciu čiernej a bielej, pričom ako akcent zvolila luxusnú kabelku v bordovej. Štýl mladej milovníčky cestovania je skrátka prispôsobený honosnému spôsobu života, avšak hodnotiť jej outfity inak ako kladne nie je možné.

Natália / @natinstablog

kabát: Lindex / sukňa: Pretty Little Thing / topánky: Lamoda

Najbláznivejšia Slovenka žijúca v Anglicku nás ešte stále dokáže prekvapiť. Samozrejme, myslíme to v dobrom, keďže fotografia nižšie je síce plná farieb, vzorov či materiálov, ale aj napriek tomu nepôsobí preplácaným dojmom.

 

A post shared by Natalia Homolova (@natinstablog) on

Lucie / @yourlu

kabelka: Gucci

V našich končinách už síce začína úradovať chladné počasie, ale štíhla Lucie si ešte v priebehu septembra stihla odskočiť na Malorku, odkiaľ pochádza aj daný záber. Krátky čierny top vytvára dokonalú symbiózu so zvonovými nohaviciami a jedinou škodou tak ostáva, že nemáme možnosť vidieť kompletný outfit.

 

A post shared by L U C I E K R I Z O V A (@yourlu) on

Alexandra / @alexandradugasova

 nohavice: Lindex

Fakt, že Alexandra je krásna žena, nemusíme vôbec zmieňovať, avšak za pozornosť určite stojí jej záujem o módne dianie. Dôkazom je napríklad aj snímka nižšie, na ktorej má krehká Slovenka na sebe motorkársku bundu, jednoduchý top a trendové zvonáky. Lovecké sú len príjemným bonusom.

Sára / @sahoskova

 

Celočierne outfity nikdy nebudú out a ten kto ich vie dobre vyskladať, vyhral, o čom vás presvedčí záber nižšie.

 

A post shared by @sahoskova on

Tereza / @ttapple

bunda: Supreme / denimové nohavice: Levi's / tenisky: Vans

Jedna z najznámejších mladých našiniek na sociálnych sieťach má svojsky štýl, ktorý má azda najbližšie k streetwearu a nám to vyhovuje. Nami vybraný outfit je jednoduchý bez akýchkoľvek rušivých komponentov a aj napriek tomu je iný, aké bežne vídame. 

 

A post shared by Mr. Rager (@ttapple) on

 

A post shared by Mr. Rager (@ttapple) on

Elena / @elenwet

Ide o vôbec najkrajšiu Slovenku? Názor si môžete urobiť sami a my sa medzitým pozrieme na to, čo mala  tmavovláska oblečené. Obtiahnuté šaty s krátkymi rukávami nechali dokonale vyniknúť postavu atraktívnej Eleny, pričom zaujímavé sú taktiež lesklé topánky s výraznou prackou.

 

A post shared by elenwet (@elenwet) on

Nika / @nikami.exe

Mladú Bratislavčanku už zrejme poznáte, keďže sme vám s ňou už dávnejšie priniesli okrem iného taktiež rozhovor. Raperka, DJ-ka a vizážistka má k móde naozaj blízko, čo sa odrzkadľuje na outfitoch, v akých môžeme Niku vidieť. Tentokrát zvolila úzke čierne nohavice, denimovú bundu s lemovaným goliérom a čižmy na hrubšom podpätku.

 

A post shared by (@nikami.exe) on

 

A post shared by (@nikami.exe) on

Klaudia / @justklaudy

bunda & top: Pinko / topánky: Louis Vuitton / kabelka: Chanel

Usmievavá slečna s vycibreným vkusom to u vás na plnej čiare vyhrala minulý mesiac, podarí sa jej to aj teraz? Outfit ako stvorený do jesenného počasia, kedy vás môže prekvapiť rýchlý dážď a obdobné čižmy sa vtedy rozhodne nestratia, že?

 

A post shared by Klaudia Fujáková (@justklaudy) on

Erika / @eripalko

topánky: Alexander McQueen

Štíhla modelka si popri množstve práce vždy nájde čas aj na návrat na Slovensko. Naposledy potešila svojím netradičným vzhľadom návštevníkov bratislavskej promenády pri Eurovei. Skvelé.

 

A post shared by Erika Alki Palkovicova (@eripalko) on

V prípade, že sa o módne dianie zaujímate trochu bližšie, tak určite nezabudnite navštíviť ani našu stránku Móda Refresher, ktorá vám poskytne vždy len tie najzaujímavejšie a najhorúcejšie informácie z módneho sveta. Ďakujeme za podporu!

Domov
Zdieľať
Diskusia