Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou H&M
29. októbra 2017, 15:00
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

V unikátnych priestoroch sa odohral slovenský photoshoot dizajnérskej kolekcie Erdem pre H&M a Refresher bol pritom (Reportáž)

MÓDA H&M
Uložiť Uložené

Dizajnérska kolekcia Erdem pre H&M putuje do predaja už o pár dní. 2. novembra o ôsmej hodine ráno vypukne nákupná horúčka.

Od predstavenia kompletnej kolekcie na profesionálnych záberoch ubehol nejaký ten čas a 2. november, v ktorý poputujú jednotlivé kúsky do predaja sa nezadržateľne blíži. Dámska kolekcia sa nesie v Erdemovej obľúbenej tématike viktoriánskeho štýlu z 19. storočia, čiže ponúka prevažne čierne kúsky s tajomným nádychom, avšak nechýbajú ani rozličné vzory od tých kvetovaných až po zvieracie.

Pánsku kolekciu dizajnér navrhoval po prvýkrát v živote, i keď to tak rozhodne nevyzerá. Tá disponuje klasickým dospelým oblečením od oblekov cez vzorované nohavice a svetre až po nádhernú olivovú parku, ktorá je skrátka must have kúskom tejto zimy.

V unikátnych priestoroch sa odohral slovenský photoshoot dizajnérskej kolekcie Erdem pre H&M a Refresher bol pritom (Reportáž)
V unikátnych priestoroch sa odohral slovenský photoshoot dizajnérskej kolekcie Erdem pre H&M a Refresher bol pritom (Reportáž) Zdroj: H&M

Pri tejto príležitosti sa spojilo viacero osobností z rôznych kútov showbiznisu, ktorí majú k móde blízko a vytvorili spoločne lookbook. Celý photoshoot sa odohral v perfektných urban priestoroch Mlynice a Refresher bol pritom.

Odporúčané
FOTO: Pozri si tohtoročnú dizajnérsku kolekciu H&M, ktorá vznikla v spolupráci so značkou Rabanne FOTO: Pozri si tohtoročnú dizajnérsku kolekciu H&M, ktorá vznikla v spolupráci so značkou Rabanne 17. októbra 2023, 18:22

Pozri sa na promo fotografie so známymi slovenskými influencermi v našej galérii a video zo zákulisia a niekoľkými informáciami o samotnej kolekcii. Kolekciu budeš môcť nakupovať 2. novembra tiež online na oficiálnych stránkach H&M pre slovenský trh.

 

Pozri sa na vydarené zábery zo slovenského lookbooku

Už pri prvom predstavení mena tohtoročnej dizajnérskej kolekcie pre H&M sa ti s najväčšou pravdepodobnosťou vyjavila otázka "kto je Erdem Moralioglu zač?" V krátkosti sa ti ju preto pokúsime na záver zodpovedať. Erdem sa narodil v Kanade britskej matke a tureckému otcovi. Po vyštudovaní na Royal College of Art v Londýne a niekdajšej práci pre Vivienne Westwood zakladá v roku 2005 svoju vlastnú značku Erdem. Už o desať rokov na to sa stáva najobľúbenejším dizajnérom hviezd na červenom koberci.

Jeho pravidelnú klientelu tvoria herečky ako Kate Bosworth, Emilia Clarke, Keira Knightley, Gwyneth Paltrow, Anne Hathaway alebo Emma Watson a Sarah Jessica Parker. V roku 2015 debutuje na londýnskom podujatí Fashion Week a získava viacero prestížnych ocenení. Otvárajú sa mu dvierka ku sláve. H&M si teda zvolili svojho dizajnéra tohtoročnej kolekcie práve v tom najlepšom možnom období.

V unikátnych priestoroch sa odohral slovenský photoshoot dizajnérskej kolekcie Erdem pre H&M a Refresher bol pritom (Reportáž)
V unikátnych priestoroch sa odohral slovenský photoshoot dizajnérskej kolekcie Erdem pre H&M a Refresher bol pritom (Reportáž) Zdroj: Nora a Jakub

Nezabudni, už 2. novembra v Eurovei o 8:00 hodine a online. S kým sa uvidíme?

Späť
Zdieľať
Diskusia