Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 22:15
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na Slovensku pribudne nová televízna stanica. PARK TV prinesie niečo, čo tu ešte nebolo

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Cieľom stanice je, aby divák mohol vždy očakávať, čo práve v televízií vysielajú.

Komerčné slovenské televízie JOJ a Markíza posúvajú v posledných mesiacoch úroveň bizarnosti na neuveriteľné úrovne. Kým nové šou na týchto kanáloch cielia skôr na pobavenie (alebo trápny pocit?) diváka, nová televízia sa pokúsi priniesť niečo úplne iné. PARK TV bude novou slovenskou televíziou zameranou kompletne na život zvierat.

Live kanál bude v hlavných rolách predstavovať zvieratá zo zoologických záhrad, zo záchranných staníc či parkov, informoval portál omediach.com. Vysielanie bude prebiehať nonstop a nič hlbšie ako live prenosy zo zvieracích výbehov od neho nemožno očakávať. Poslaním PARK TV má totiž byť priniesť divákovi unikátnu kombináciu zážitku, oddychu a unikátnych informácií. Cieľom je, aby mohol divák vždy správne predpokladať, čo na obrazovke po naladení uvidí.


Samotný obraz bude prispôsobovaný zaujímavým aktivitám prebiehajúcich v zvieracích výbehoch, či už ide napríklad o kŕmenie či čistenie. Nebude chýbať ani informačná lišta v spodnej časti, kde budú zobrazované aktuality zo zvieracieho života. Očakávať môžeme napríklad zábery zo záchrannej stanice Malkia Park, no v pláne sú i ďalšie známe zvieracie lokality. Neskôr by malo pribudnúť mnoho interaktívnych prvkov, napríklad na ovládaní kamier by sa mohli podieľať samotní diváci. PARK TV bude súčasťou platenej televíznej ponuky.

Domov
Zdieľať
Diskusia