Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 10:51
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Vyštudovala farmáciu, dnes je modelkou pre Victoria's Secret. Kráska z Filipín inšpiruje dievčatá po celom svete

VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Spojenie krásy a múdrosti. Janine Tugonon očarí snáď každého.

Janine Tugonon nie je modelka, na akú ste bežne zvyknutí. 27-ročná kráska z Filipín sa môže okrem bohatých skúseností v modelingu pochváliť aj titulom z farmácie. Dokonca sa jej podarilo spolupracovať s najkrajšou značkou spodnej bielizne Victoria's Secret. Myslíte si, že vysokoškolský titul a modeling na svetovej úrovni nejdú dohromady? Janine vás presvedčí o opaku. Poďme sa na túto výnimočnú krásku pozrieť trochu bližšie.

Janine Tugonon nikdy nesnívala o tom, že sa stane modelkou. Plán bol jasný - vyštudovať, vydať sa za muža svojich snov, usadiť sa a mať deti. Málokedy však ide život podľa plánov, a tak to bolo aj v prípade krásnej Filipínky. Ako študentka posledného ročníka farmácie sa náhodou prihlásila na univerzitnú súťaž krásy. Každá trieda mala vybrať jednu reprezentantku a spolužiaci vybrali práve Janine. V tom momente ani netušila, že toto rozhodnutie zmení jej život a že sa začne jej postupná cesta k profesionálnemu modelingu.

Odporúčané
Sex až po svadbe, pred prehliadkou drastická diéta. Adriana Lima oslavuje 40, toto si o nej možno nevedel Sex až po svadbe, pred prehliadkou drastická diéta. Adriana Lima oslavuje 40, toto si o nej možno nevedel 12. júna 2021, 9:36

Neskôr sa prihlásila na Miss Universe Filipíny. Súťaž vyhrala a jej ďalšie kroky mierili na svetové finále, ktoré sa v roku 2012 konalo v Las Vegas. Janine obsadila krásne druhé miesto a Filipíny si ani nemohli priať lepšiu reprezentantku. Medzitým doštudovala farmáciu na University of Santo Tomas a mala prevziať rodinný farmaceutický biznis. Osud však mienil inak.

Po svetovom finále Miss Universe rozmýšľala, či sa vráti späť k farmácii. Srdce jej však hovorilo niečo iné a po niekoľkých týždňoch už letela späť do USA podpísať kontrakt s modelingovou agentúrou MSA. Filipínky sú známe svojou krásou, no väčšina z nich nemá šancu vycestovať kvôli tradíciám alebo finančným problémom. Janine to však dokázala a aj v tomto je jej príbeh inšpirujúci. Po troch rokoch strávených v slnečnom Los Angeles sa presťahovala do New Yorku, kde mohol jej život modelky odštartovať naplno.

Do histórie modelingu sa zapísala aj tým, že sa stala súčasťou kampane značky Victoria's Secret. Dovtedy sa to nepodarilo žiadnej Filipínke, no Janine to dokázala. V kampani s názvom That College Life sa objavila ako krásna školáčka po boku ďalších modeliek. Janine sa však s týmto triumfom neuspokojila a minulý rok skúšala svoje šťastie aj na kastingu do Victoria's Secret Fashion Show v Paríži. Prebojovala sa až na záverečný kasting, avšak na najkrajšiu prehliadku roka ju nakoniec nevybrali. Okrem Victoria's Secret doteraz spolupracovala s mnohými inými brandmi zo sveta módy a svojím životným príbehom inšpirovala mladé dievčatá nielen z Filipín.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia