Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2017, 5:23
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Režisér Logana už pripravuje scenár pre samostatný film o Laure aka X-23. Kedy sa preobsadí rola Wolverina a čo na to Hugh Jackman?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prečo sa Hugh teší na to, kedy sa Wolverine preobsadí?

Režisér a scenárista James Mangold nás všetkých potešil horúcou správou ohľadom pokračovania príbehu Laury aka X-23. Skvelá Dafne Keen sa dostala do hľadáčika množstva hollywoodskych tvorcov a je len otázkou času, kedy sa s ňou znova stretneme na plátnach. Jedného dňa to však pravdepodobne bude s adamantiovými drápmi nasadenými na ruke. Mangold totiž potvrdil, že aktuálne pracuje na scenári pre jej vlastný spin-off. Je síce len v raných fázach, no ak dá štúdio Fox spin-offu zelenú, celkom reálne by sme sa ho mohli dočkať do konca roka 2021, možno aj skôr. Vzhľadom na úspech Wonder Woman Mangold verí, že odklepnúť ďalšiu supehrdinskú snímku so ženskou protagonistkou nebude problémom. Pevne veríme, že sa to podarí a režisér nám znova vypáli rybník. A máme tu ešte jednu drobnosť.

Je na to priskoro a nikto z nás to nechce počuť, no Wolverine sa raz preobsadí. Jasné to je aj Hughovi Jackmanovi, ktorý sa na to vlastne teší. Nakoniec, aj on dostal rolu len náhodou. Pôvodne si totiž Logana mal zahrať britský herec Dougray Scott. Jemu sa však natáčanie prvého X-Men krížilo s Mission: Impossible 2, a tak Singer a štúdio Fox dali vedieť Jackmanovi. Hugh sa neskôr s Dougraym stretol a povedal mu, že mu to je ľúto, no ten ho iba zahriakol. „Je to len biznis. Dostal si sa však k jednej z najlepších filmových rol, tak do nej daj všetko“. Aj vďaka tejto skúsenosti bude Hugh rád pomáhať a držať palce ďalšiemu hercovi, ktorý si nasadí adamantiové drápy.

Čo sa týka spin-offu pre Lauru, nebude sa na ňom absolútne nijako podieľať (čo nás mrzí, pozíciu výkonného producenta by zastávať skutočne mohol). Bude však medzi prvými vo fronte na lístky do kina v debutový premietací deň. Lauru zbožňuje a filmu bude držať palce. A čo vy, tešíte sa, že sa pracuje na scenári? Čo by ste vo filme chceli vidieť a ktorý herec by podľa vás v budúcnosti mal dostať rolu Wolverina?

Režisér Logana už pripravuje scenár pre samostatný film o Laure aka X-23. Kedy sa preobsadí rola Wolverina a čo na to Hugh Jackman?
Domov
Zdieľať
Diskusia