Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2017, 9:21
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

DJ Khaled daroval svojmu synovi na 1. narodeniny hodinky za 100-tisíc dolárov. Nevedno, na čo bábätku budú, ale hudobník sa buchol po vrecku

ZAUJÍMAVOSTI DJ KHALED HODINKY
Uložiť Uložené

Hudobník nemal problém vysoliť za hodinky horibilnú čiastku.

Známy hudobník DJ Khaled nikdy nepatril medzi hanblivých a uzavretých ľudí, čo dokázal aj pred rokom, keď cestu svojho nového syna na svet zaznamenal priamo na sociálnej sieti Snapchat. O 12 mesiacov neskôr jeho malý syn oslavuje svoje 1. narodeniny a DJ Khaled sa poriadne buchol po vrecku, aby mu zorganizoval oslavu, ktorú si síce nebude pamätať, ale minimálne hostia na ňu nikdy nezabudnú. Hudobník spojil sily s Diddym, aby spoločne postavili do pozoru klub LIV At Fontainebleau v Miami a prítomnosť známych osobností na večierku nebola jedinou významnou časťou večera.

DJ Khaled neváhal nazrieť hlbšie do peňaženky ani pri vyberaní darčeka pre svojho syna, a tak mu spoločne s manželkou Nicole odovzdali švajčiarskeho hodinky Franck Muller ozdobené ružovým zlatom za viac ako 100-tisíc dolárov. Na hodinkách sa nachádza 600 diamantov a ich veľkosť nebola špeciálne upravená pre bábätká, takže Asahd Tuck Khaled bude svoj darček zrejme prvýkrát nosiť až o viac ako 10 rokov, keď mu do hodiniek dorastie ruka. Na zadnej strane pritom nechýba ani jeho vygravírované meno spoločne s dátumom narodenia. Malý Khaledov syn si posedel aj na špeciálnom tróne, užil si veľkolepú tortu a zladil si aj svoje outfity s otcom, takže celá oslava bola jednoznačne vydarená a ak sa raz pozrie na fotografie z nej, určite bude šťastný z toho, čo preňho jeho rodičia pripravili.

Odporúčané
Invicta: Pánske hodinky švajčiarskej kvality za dostupnú cenu Invicta: Pánske hodinky švajčiarskej kvality za dostupnú cenu 12. marca 2024, 9:03




Domov
Zdieľať
Diskusia