Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2017, 0:13
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

JOJka spustí 2. sériu kriminálneho seriálu Za sklom už o pár dní! Maštalíra a Koleníka doplnia Alexander Bárta, Maroš Kramár a Zuzana Kanócz

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Už 8. novembra sa dočkáme prvej z 8 nových častí seriálu Za sklom.

Slovenský seriál Za sklom od D. N. A. Production v réžii Petra Babjaka a Róberta Šveda v spolupráci s TV Joj narobil minulý rok na poli seriálov veľké haló. Vo výsledu šlo o jeden z najlepších slovenských seriálov a ocenili sme to v recenzii aj my. Stále bolo veľa čo doháňať a veľa čo napravovať, takže veríme, že tvorcovia sa poučili a 2. séria bude ešte lepšia. Čítate dobre, ďalších 8 častí JOJ-ka spustí ešte v novembri. Prvú uvidíme už 8. novembra a rovnako ako všetky ďalšie, štartovať bude o 21:20 v stredu. 

​V poslednej epizóde seriálu Za sklom hlavných hrdinov Nora a Maxa rozdelil prípad, na ktorom spoločne pracovali. Príbeh avšak ďalej pokračuje, no Koleník a Maštalír nebudú stáť na rovnakej strane zákona. Bývalí kolegovia sa stretnú v neľútostnom boji. Vyšetrovateľ Maxo odhaľuje pozadie organizovaného zločinu. Na pomoc dostane novú, na všetko odhodlanú parťáčku Hanu, ktorú stvárňuje Zuzana Kanócz. Noro je novou Slančíkovou pravou rukou a pre políciu veľakrát aj hlavným podozrivým. 

K režisérom sa pridal aj Michal Blaško a čo sa hereckých posíl týka, dočkáme sa takých zvučných mien hercov, ako napríklad: Maroš Kramár, Zuzana Kanócz, Alexander Bárta, Táňa Pauhofová, Noël Czuczor, Milan Kňažko, Ján Jackuliak či Zuzana Mauréry. Natáčanie začalo už na jar, snáď teda tvorcom pol roka na dokončenie epizód stačilo. Budete sledovať 2. sériu Za sklom?

Domov
Zdieľať
Diskusia