Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2017, 18:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Edyn: S rasizmom sa stretávam celý život (Rozhovor)

REFRESHER
Uložiť Uložené

So známym youtuberom sme sa porozprávali o jeho práci, biznise aj kariére rapera.

Edyn o sebe tvrdí, že jeho výhoda je primárne v jednoducho zapamätateľnom výzore. Za približne dva roky fungovania sa dostal do povedomia širokého publika a vďaka rozličnosti jeho videí by sa dal škatuľkovať len veľmi ťažko. Aby toho nebolo málo, pred časom sa začal venovať aj hudbe, konkrétne rapu a o pár týždňov vydá debutový projekt.

Keďže ide o človeka, ktorý k téme youtuberov má čo povedať, rozhodli sme sa ho osloviť s ponukou na rozhovor. Výsledkom je skoro polhodina užitočných a zaujímavých informácií o zarábaní prostredníctvom platformy youtube, no samozrejme sme nemohli vynechať témy ako rasizmus. S tým sa Edyn stretáva už od detstva a rovnako ako my rád poukazuje na túto problematiku. 

Viac sa už ale dozvieš v samotnom rozhovore, už tradične v podaní Adela, ktorý si známeho youtubera pozval do hotela Sheraton v Bratislave. Za kamerou nikto iný ako Badko a ty nám do komentov pokojne napíš, s kým by si si rád pozrel podobný rozhovor nabudúce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia