Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2017, 10:20
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Žena zabáva internet príbehom o svojej divokej prastarej babičke. Prestalo ju baviť porovnávanie, ktoré z dnešných dievčat robí štetky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ľudia boli odjakživa rovnakí a dnešná spoločnosť na tom možno až tak veľa nezmení.

Jedna obyčajná Američanka spôsobila na internete hromadné záchvaty smiechu po tom, čo sa konečne odhodlala zareagovať na kolujúce meme o tom, ako sa fotili naše prastaré babičky a ako budú vyzerať spomienkové fotografie na dnešné ženy. Obrázky sa dnešné ženy snažia vykresľovať ako obyčajné štetky, avšak spomínaná Američanka na vlastnej koži zistila, že nahotinky nepatria medzi záležitosti, ktoré vymyslela dnešná spoločnosť, pretože úplnou náhodou objavila v starej zabudnutej obálke fotografie svojej praprastarej mamy, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani mnohé dnešné instagramové slečny.

Žena zabáva internet príbehom o svojej divokej prastarej babičke. Prestalo ju baviť porovnávanie, ktoré z dnešných dievčat robí štetky
Zdroj: boredpanda

Už som na internete videla asi 600 rôznych verzií tohto obrázku a musím vám vyrozprávať jeden príbeh.

Odohráva sa v roku 2012. Sú Vianoce. Je to prvý rok, v ktorom sme ja aj moja sestra doma z vysokej školy a cítime sa trochu nostalgicky, tak vyberieme staré rodinné albumy a vyberáme sa na spomienkový výlet do minulosti, aby sme si zaspomínali na všetkých rodinných príslušníkov. Všetci sedíme na gauči alebo na podlahe s horúcou čokoládou a náš pes sa schúlil pod vianočným stromčekom. Je to všetko veľmi pohodové a príjemné.

Prechádzame maminou stranou rodiny, smejeme sa na obrázkoch mojej babičky, ktorá do vianočného baliaceho papiera zabalila aj psa a babička sa potom vyškiera do fotoaparátu, avšak v tej chvíli sme objavili starú hnedú obálku. „Čo to do pekla je?“ opýtala sa moja sestra, pretože v obálke našla štyri lístky na Titanic, nepoužité, a mama nám onedlho už rozpráva príbeh o tom, ako jej predkovia takmer emigrovali na Titanicu, ale jej prastará tetuška Liz dostala osýpky a všetci potom museli zostať v karanténe, čím im vlastne zachránila životy. Jedinou ďalšou vecou v obálke je sedem fotografií z roku 1890. Je na nich moja praprastará babička. Sú to nahé fotky. Nejde o žiadne umelecké akty. Ide o úplne surovo zúfalo obscénne nahotinky, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani dnešné dievčatá. Praprastará babička sa takto odfotila ešte veľmi dávno, aby sa pokúsila presvedčiť svojho manžela, nech sa presťahuje späť do Anglicka po tom, čo ju opustil a odišiel si užívať život do Chicaga. Ani nedokážem popísať, ako hlasno sme sa smiali.

Ponaučenie? Ľudia boli vždy rovnakí a fotili sa nahí od momentu, kedy to bolo vôbec po prvýkrát možné. A tvoje nahé fotky tiež niekoho o zopár desiatok rokov dobre pobavia počas vianočnej oslavy.

Domov
Zdieľať
Diskusia