Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 17:51
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sľúbil nám, že sa vráti! Terminátor 6 sa začne natáčať v Maďarsku už o pár mesiacov

FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Arnie už určite pumpuje bicáky na maximum.

Niektorí v redakcii majú svoje pochybnosti, no odkedy sa Arnie vrátil k herectvu, žiadnemu jeho filmu som takto veľmi neveril. Nehovoriac o tom, že za novým Terminátorom, ktorý bude priamym pokračovaním T2: The Judgement Day stojí práve otec série James Cameron, ktorý ako producent vybral na režijné kreslo Tima Millera (natočil Deadpoola). Kto všetko sa vráti a o čom bude dej sme si už povedali, takže neváhajte klikať do tohto vlákna, kde sa očakávanému blockbusteru venujeme dopodrobna.

Dnes pre vám máme dôležitú správu, a to oznámenie dátumu započatia produkcie. Natáčanie začne už o pár mesiacov, konkrétne v marci 2018. Millerov štáb by sa mal ísť pozrieť do Budapešti a Španielska. Možno ide iba o nejaké daňové úľavy a celkové zníženie nákladov, možno nás čaká cestovanie po celom svete. Ťažko povedať. Zájdete sa pozrieť na Arnieho v ikonickej role?

Domov
Zdieľať
Diskusia