Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. októbra 2017, 18:39
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ženy by sa za orgazmus nemali hanbiť. Brazílsky aktivista podčiarkuje svoje tvrdenie i odvážnou fotosériou

ZAUJÍMAVOSTI ORGAZMUS
Uložiť Uložené

Desiatkami žien prežívajúcich orgazmus sa Marcos snaží ľudí presvedčiť, že za intímne chvíľky by sa ženy rozhodne nemali hanbiť.

Zahaľovať a nerozprávať o niečom, čo nám je viac než prirodzené, nedáva tak úplne zmysel. Po svete sa napríklad búria veľmi nahnevané mamičky, ktoré nemôžu kojiť na verejnosti, pretože odhalené prsníky vraj niektorých ľudí naokolo urážajú. Aj keď ide o šálku trošku silnejšej kávy, podobne sa dokážeme postaviť aj k ženskému orgazmu, myslí si brazílsky fotograf a aktivista Marcos Alberti. Tvrdí, že rovnako, ako nám je prirodzená tvár či reč, tak je nám vrodený i orgazmus. Môže ho zažiť každý človek, a tak absolútne nevidí dôvod, prečo by malo ísť o neprístojnú tému na verejnosti.

Sám považuje ženský orgazmus za krásnu radostnú vec a všetky svoje slová sa rozhodol podčiarknuť aj pozoruhodnou fotosériou, v ktorej nafotil desiatky dobrovoľníčok v štyroch štádiách - pred orgazmom, tesne pred vyvrcholením, počas najintenzívnejšieho momentu a po orgazme - a tieto následne spojil do jedného obrázku. Všetko to nazval The O Project a účastnili sa ho ženy z celého sveta. Im porozdával úplne nové vibrátory a postaral sa, aby ich už nič nerušilo.

Domov
Zdieľať
Diskusia