Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2017, 17:37
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Frank Castle alias Punisher sa v nadupanom traileri mení zo štvanej zvery na nekompromisného lovca. Poznáme aj dátum premiéry

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Netflix si dal so zverejnením oficiálneho dátumu premiéry poriadne načas. Dnes mu ale všetko odpúšťame a začíname odpočítavať dni do premiéry.

Od prvého plnohodnotného traileru pre očakávaného Punishera neubehol ešte ani jeden celý mesiac a streamovací gigant Netflix nás dnes potešil ďalším. Ten je opäť veľmi intenzívny, akčný a plný skvelých záberov, vďaka ktorým sa už projektu naozaj nevieme dočkať. Čo je však pre mnohých netrpezlivých fanúšikov ešte dôležitejšie, spolu s ukážkou konečne dorazil aj oficiálny dátum premiéry. Ako teda môžete vidieť na jej konci, všetkých 13 epizód bude dostupných už 17. novembra (listopad) 2017.

Nadchádzajúci Punisher by sa mal od ostatných Marvel seriálov odlišovať predovšetkým tým, že pôjde o drámu pre dospelých. Jednoducho nemáme čakať žiadne superschopnosti. Punisher je osobnosť, ktorej konanie je založené primárne na pomste, pretože jeho rodina sa stala obeťou hroznej udalosti. Postava je veľmi dobre známa širokému publiku a spôsob, akým sa tvorcovský tím rozhodol k látke pristúpiť, je od ostatných projektov údajne odlišnejší.

Okrem Jona Bernthala v hlavnej úlohe si zahrá napríklad aj Deborah Ann WollBen BarnesEbon Moss-Bachrach, Amber Rose Revah, Daniel WebberJason R. MoorePaul SchulzeJaime Ray Newman či Michael Nathanson. Výkonnými producentmi sú Steve Lightfoot (Hannibal), Jim Chory (Marvel’s The Defenders) a Jeph Loeb, teda šéf televíznej divízie Marvelu. Pre viac informácií o seriáli klikajte sem. Čo hovoríte na najnovší trailer? Tiež už začínate odpočítavať dni do premiéry?

Frank Castle alias Punisher sa v nadupanom traileri mení zo štvanej zvery na nekompromisného lovca. Poznáme aj dátum premiéry
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia