Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 17:00
Čas čítania 0:00
Radka T.

Európska krajina čelí škandálu: Odhalili v nej raj pre zoofilov, ktorí nútia psy nosiť silonky a lodičky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Medzi tými, ktorí za touto nechutnou zábavkou cestujú do Srbska, je aj mnoho Britov, Nemcov, Holanďanov či Švédov.

Srbsko sa topí vo veľkých problémoch. V týchto dňoch sa totiž prevalilo, že v Belehrade má fungovať akýsi priestor pre zoofilov, ktorí za svojimi zvrátenými chúťkami neváhajú cestovať stovky kilometrov. Nerušene sa tam môžu oddávať sexu so zvieratami, pričom psom neváhajú obliekať silonky či obúvať lodičky.

Ako upozornil britský denník Mirror, v Belehrade sa nachádza hotspot pre zoofilov, ktorí si tam chodia užívať so psami, mačkami, kozami, ovcami, ale aj kravami či husami. A aj keď sa do mesta dá pohodlne dostať letecky, zvrátení ľudia využívajú cestovanie formou organizovaných autobusových zájazdov.

Medzi rastúcim počtom tých, ktorí za touto nechutnou zábavkou cestujú do Srbska, je aj mnoho Britov. Ďalej sú to Nemci, Holanďania či Švédi.

Európska krajina čelí škandálu: Odhalili v nej raj pre zoofilov, ktorí nútia psy nosiť silonky a lodičky
Zdroj: Pixabay

Online inzeráty ponúkajú zvierací sex od 70 do 150 eur, no ak by sa chcel niekto pritom nafilmovať, musí si doplatiť ešte 50 eur. Prípadu sa venovala televízia RTL, na základe čoho sa prišlo na to, že psom tam neváhajú obúvať vysoké podpätky alebo nútiť ich nosiť provizórne sieťkované podprsenky i silonky.

O prípad sa zaujíma aj Pavle Bihal z organizácie Leviathan, ktorá bojuje za práva zvierat. „Máme informácie o klube, ktorý je vlastne apartmánom, kde sa to všetko deje. V súčasnosti čakáme na potvrdenie jeho lokalizácie, aby sme to mohli nahlásiť polícii,” cituje ho Mirror.

Predpokladá sa, že v krajine je viacero statkov, kde chovajú zvieratá pre zvrhlíkov, pričom farmári vraj na tom nevidia nič zlé.

Domov
Zdieľať
Diskusia