Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2017, 13:42
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Eminem bol vyhlásený za najlepšieho rapera všetkých čias. Fanúšikovia ho posunuli na prvú priečku pred Tupaca aj Biggieho

HUDBA EMINEM RAP
Uložiť Uložené

Americký raper predbehol všetky legendy.

Medzi fanúšikmi rapu zvyčajne len ťažko nájdu tisíce ľudí spoločnú reč, ale podľa výsledkov hlasovania na webe Ranker väčšina z nich súhlasí s tým, že Eminem je najlepším raperom všetkých čias. Do veľkého hlasovania sa zapojili stovky tisíc ľudí a aj keď množstvo starších fanúšikov rapu, ktorí ešte zažili legendy ako Tupac či Biggie naživo, samozrejme hlasovali za svoje obľúbené hviezdy 90. rokov, Eminem všetkých svojich konkurentov prevalcoval.

You're going to want to tune into @bet tonight. #HipHopAwards 8pm ET

Příspěvek sdílený Marshall Mathers (@eminem),

Na prvom mieste sa umiestnil s viac ako 15-tisícovým rozdielom v pozitívnych hlasoch a oveľa tesnejšie to už bolo na druhom a treťom mieste, kde medzi sebou bojovali práve Tupac s The Notorious B.I.G. a rozdiel pozitívnych hlasov bol len čosi viac ako 5-tisíc. Na štvrté miesto hlasy fanúšikov vyniesli Nasa, zatiaľ čo piaty skončil Ice Cube a až po ňom nasledovali súčasní velikáni ako Jay-Z. Do prvej desiatky sa dostal ešte Snoop Dogg, po ktorom nasledoval Dr. Dre, Kendrick Lamar a Rakim, avšak Kanye West to ledva dotiahol na 13. priečku. Hneď za ním sa umiestnil ešte 50 Cent a aj keď celkovú spokojnosť s hodnotením fanúšikov, čiže subjektívnych laikov, nikto neočakával, najväčšia polemika sa vedie o umiestnení Eminema na prvej priečke.    

Eminem bol vyhlásený za najlepšieho rapera všetkých čias. Fanúšikovia ho posunuli na prvú priečku pred Tupaca aj Biggieho
Zdroj: Ranker
Domov
Zdieľať
Diskusia