Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2017, 9:43
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Íri si z hurikánu Ophelia nič nerobia. Vtipné reakcie jedného z najbláznivejších národov ťa zaručene pobavia

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

V Írsku začína úplne nový svet bez starostí a problémov.

Írskom sa v priebehu posledných dní prehnal hurikán Ophelia a aj keď búrka našťastie nedosahovala závažnosť hurikánov, ktoré spustošili karibskú oblasť a americké štáty Texas a Floridu, ani Írsko nezostalo bez následkov. Hurikán si zatiaľ vyžiadal 3 obete a podľa meteorológov išlo o najsilnejšiu zaznamenanú búrku, aká kedy prešla cez írske územie. Na druhej strane, Íri zaručene patria medzi najbláznivejších ľudí na celej planéte, ktorých len tak nejaký silnejší vietor nerozhodí, a tak to opäť potvrdili aj pri svojom hurikáne.

Na Opheliu sa pripravovali pomocou svojho obľúbeného piva Guinness, ale nechýbali ani zásoby čipsov a keksíkov. Pre viacerých z nich si potom hurikán pripravil viacero prekvapení, keď po prebdenej noci našli na svojej záhrade či priamo pred dverami na terasu zmätenú kravu. Podobne dopadla aj trampolína v strede ulice a Íri nezostali svojej povesti nič dlžní, pretože sa pokúšali hurikánu vietor a dážď oplatiť prostredníctvom ventilátora a záhradnej hadice. 

Späť
Zdieľať
Diskusia