Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 8:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Hviezda série X-Men Michael Fassbender a novodobá Lara Croft alias oscarová Alicia Vikander si povedali svoje áno. Blahoželáme!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ako mnohí hereckí kolegovia pred nimi, aj oni dvaja sa spoznali pri natáčaní filmu.

Všetko to začalo drámou s názvom The Light Between Oceans (2014), kde sa Fassbender a Vikander spoznali. V snímke si zahrali manžela a manželku žijúcich v strážnom majáku na vzdialenej Janusovej skale. V tej dobe asi ani v tých najbláznivejších predstavách netušili, že o približne tri roky na to budú svoji aj v reálnom živote. Fassbender sa najviac preslávil rolou Magneta z populárnej série X-Men a najnovšie sme ho mohli taktiež vidieť v nie príliš úspešnej filmovej adaptácii kriminálneho románu Snehuliak

Jeho nežnejšia polovička Alicia Vikander si srdcia divákov aj kritikov získala najmä prostredníctvom drámy The Danish Girl (2015), za ktorú obdržala Oscara, no taktiež si ju budete určite veľmi dobre pamätať aj zo sci-fi Ex Machina (2014) od Alexa Garlanda. Fotografie zo svadby si môžete prezrieť v nasledujúcom odkaze. Novomanželom ešte raz srdečne blahoželáme!

Domov
Zdieľať
Diskusia