Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2017, 17:23
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Tento víkend môžeš zhrešiť štýlovo. Zaži nevšednú atmosféru plnú trendov a originálnych zážitkov

MÓDA FASHION LIVE! MÓDA
Uložiť Uložené

Zvýhodnené nákupy, spojenie s Fashion LIVE!, k tomu výnimočná výstava ľudových krojov i originálne darčeky na jednom mieste!

Slovenský ľudový motív sa posledné obdobie stavia do popredia a to sa výrazne odzrkadľuje aj v módnom priemysle. Na túto kartu vsadil aj bratislavský Aupark a v spolupráci s magazínom EvaFashion LIVE! o pár dní spúšťa akciu, na ktorej nesmieš chýbať! Zakrúžkuj si v kalendári 19. až 22. október a poď si užiť jesenné Hriešne dobré nákupy naplno.

Jesenné Hriešne dobré nákupy budú tento rok mimoriadne bohaté

Okrem iného na teba čaká výnimočná výstava ľudových krojov od Tamary Šimončíkovej Heribanovej, ktorá celej akcii dodáva nevšedný zážitok. Navyše, ak si vernostný zákazník, odídeš domov aj so štýlovou taškou z limitovanej edície, ktorú tentokrát navrhla samotná Tamara. 

Tento víkend môžeš zhrešiť štýlovo. Zaži nevšednú atmosféru plnú trendov a originálnych zážitkov
Zdroj: Aupark

Hriešne krásna taška 

Z tohtoročných Hriešne dobrých nákupov si bude možné odniesť nielen nefalšovaný zážitok, ale aj štýlovú spomienku. Nákupnú tašku v limitovanom počte. Vernostným zákazníkom tak pribudne ďalší doplnok do zbierky, v minulosti tašku navrhli viacerí módni dizajnéri: Boris Hanečka, Marcel Holubec, Ema Klein a Hana Převrátilová. Tentokrát bola oslovená Tamara Šimončíková Heribanová, v rámci spolupráce na výstave ľudových krojov „Od kolísky v kráse“. Inšpiráciou sa stal ľudový motív. Tašku zdobí fotografia detailu výšivky hornostredských rukávcov z jej súkromnej zbierky.  Novinkou je aj aktuálny dizajn vernostnej karty s rovnomenným motívom viac ako storočnej čipky.

Zoznam výhod pre vernostných zákazníkov týmto len začína 

Po náročných nákupoch sa, napríklad, budeš môcť domov odviesť zadarmo v jednom z troch áut v rámci spolupráce s mestským projektom up! City. Držiteľov vernostnej karty, ktorí prídu vlastným autom, zase potešia štyri hodiny parkovania zadarmo. Samozrejmosťou je i šatňa zadarmo, zľavy do detského kútika a zvýhodnené ponuky od vernostných značiek.

Tento víkend môžeš zhrešiť štýlovo. Zaži nevšednú atmosféru plnú trendov a originálnych zážitkov
Zdroj: Aupark

Neprehliadni VIP kupóny

Októbrový shopping maratón prináša doposiaľ najširšiu ponuku zliav, ktorej súčasťou sú aj špeciálne VIP kupóny. Nájdete ich na predných stranách kupónovej knižky. Potešia vás zvýhodnenými ponukami od značiek ako ALDO, CLINIQUE, CROCS, Douglas či O bag, Superdry, alebo Sempre, ale napríklad i darček v podobe rollerball GUCCI BLOOM pri nákupe vo FAnn parfumérie. Pozornosti bude navyše rozdávať aj magazín EVA

Vernostná karta je vstupenkou do exkluzívnej súťaže

Štýlová nákupná taška a rad výhod nie sú jediným bonusom pre vernostných zákazníkov centra. V rámci spolupráce s podujatím Fashion LIVE! pripravil Aupark pre držiteľov vernostnej karty i lákavú súťaždoplnok z aktuálnej kolekcie renomovaného dizajnéra Borisa Hanečku. Pre viac informácií sledujte Facebook Fashion LIVE! a Aupark Shopping Center.

Tento víkend môžeš zhrešiť štýlovo. Zaži nevšednú atmosféru plnú trendov a originálnych zážitkov
Zdroj: Aupark

Viac info nájdeš na web stránke alebo Facebooku

Domov
Zdieľať
Diskusia