Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 2:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž vyhral v lotérii 4 milióny eur, zbalil sa a opustil svoju manželku. Potajomky si vypral oblečenie a vyparil sa aj s pasom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Peniaze menia charakter človeka.

Peniaze menia ľudí a veľmi nešťastne sa o tom presvedčila aj Kanaďanka Denise Robertson po tom, čo jej manžel vyhral v lotérii viac ako 4 milióny eur. Maurice Thibeault spoločne so svojou manželkou vždy sníval o tom, ako vyhrajú v lotérii, kúpia si dve klasické americké autá a veľkú farmu niekde uprostred ničoho a budú si žiť svoj život bez každodenných starostí.

Utopické predstavy sa však pre Denise rýchlo zmenili na nočnú moru, pretože Maurice nedávno prišiel domov a celý večer strávil praním svojho oblečenia. Zdalo sa jej to podozrivé, ale on jej tvrdil, že si ho chce len potriediť a potrebuje ho mať čisté. Namiesto triedenia oblečenia sa zbalil a z ničoho nič odišiel aj s cestovným pasom v ruke, pretože v tej chvíli už vedel o svojej rozprávkovej výhre. Žiadna manželská predstava ho nezastavila v tom, aby svoju ženu nechal napospas osudu a šiel hľadať šťastie so svojimi peniazmi niekde inde, lenže nečakal, že Denise bude prefíkaná a najmä si rovno právnickú firmu.


Denise teraz tvrdí, že aj keď technicky peniaze v lotérii vyhral jej manžel, polovica z výhernej sumy patrí jej a bude sa za svoje práva biť aj na súde. Jej právnická firma už podala sťažnosť, podľa ktorej si Maurice nebude môcť prevziať výhru bez toho, aby bola detailne preverená, a tak bude ešte zaujímavé sledovať, ako celý príbeh dopadne. Maurice momentálne sklamal svoju manželku a nepredpokladáme, že by sa k nemu Denise chcela vrátiť, a preto pravdepodobne príde o polovicu svojej výhry a ešte aj bude každému na smiech.

Domov
Zdieľať
Diskusia