Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2017, 2:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Opitá Pink napísala Eminemovi odvážny mail, či by s ňou nechcel nahrať skladbu. Raper ju odpoveďou zaskočil aj pod vplyvom vína

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Speváčka rýchlu a jasnú odpoveď nečakala.

Speváčka Pink patrí medzi najznámejšie hudobníčky na celom svete a vďaka svojim skladbám si vyslúžila už množstvo ocenení. Držiteľka ceny Grammy však má pred mnohými osobnosťami veľký rešpekt a jednou z nich je aj raper Eminem. Pink pri tvorbe svojho nového albumu Beautiful Trauma pracovala aj na rapovej skladbe a po jej dopísaní dostala bláznivý nápad, že by si v nej jednu slohu mohol strihnúť aj samotný kráľ rapu. Eminema síce už párkrát stretla, ale nemala k nemu žiadny bližší vzťah, a tak sa ho rozhodla osloviť až po dlhej noci plnej vína a hľadania potrebnej odvahy.

 

Po príchode domov si sadla za počítač a Eminemovi napísala zamilovaný list o tom, ako veľmi uznáva jeho tvorbu, ako pracuje na svojom novom albume a aká by bola šťastná, keby Eminem súhlasil a prišiel jej zarapovať na jednu z pesničiek. Nečakala od toho veľa, ale v podguráženom stave e-mail odoslala a čakala, či sa raper vôbec niekedy ozve. Napodiv mu to netrvalo dlho a prakticky hneď speváčke odpísal, avšak zostal verný svojej osobnosti a namiesto dlhej správy o tom, ako mu bude potešením splniť jej prianie, jej jednoducho napísal „Okay“. Síce neodporúčame len tak hocikomu opiť sa z vína a potom posielať Eminemovi srdcervúce maily, ale ak si práve speváčka Pink, potom je možné, že to zafunguje a legendárny raper za tebou príde do nahrávacieho štúdia.

Odporúčané
10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 10 zaujímavostí o Eminemovi, o ktorých si (možno) nevedel 17. októbra 2022, 9:30


Domov
Zdieľať
Diskusia