Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017, 14:48
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Daenerys, Tyrion a dokonca ani Jon Snow nebudú mať prístup k scenáru. HBO po útokoch hackerov zaviedlo tvrdé opatrenia

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Nevieme ako vám, ale nám takýto zákrok príde až príliš extrémny.

Jednoducho povedané, herci a herečky seriálu Game of Thrones sa počas natáčania finálnej série nedostanú k scenáru. A to nielen v papierovej forme, ale ani v elektronickom PDF. Túto informáciu pre média potvrdil Nikolaj Coster-Waldau, hrajúci postavu Jaimeho Lannistera. Podľa jeho tvrdenia bude hercom pred natáčaním povedané, o akú scénu pôjde a čo v nej majú povedať. No a následne sa rovno začne natáčať.

Úprimne dúfame, že to Nikolaj so svojím tvrdením mierne preháňal, pretože natočiť projekt veľkosti Game of Thrones takouto netradične a určite pomerne náročnou formou by stál celý štáb omnoho viac času a výsledok by sa mohol podpísať v konečnom dôsledku aj na finálnej kvalite. A po poslednej, nie úplne dokonalej sérii (v zrovnaní s prvými) by sme boli veľmi radi, keby sa tentokrát tvorcovia riadne pochlapili. Predsa len, ide o záverečnú sériu a veštci pevne veríme, že jej vyvrcholenie bude stáť za to. A čo na túto snahu o utajenie zákulisných informácii vravíte vy?

Daenerys, Tyrion a dokonca ani Jon Snow nebudú mať prístup k scenáru. HBO po útokoch hackerov zaviedlo tvrdé opatrenia
Zdroj: HBO
Domov
Zdieľať
Diskusia