Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2017, 14:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Osamelá babička napísala na Facebooku prvý srdcervúci príspevok. Reakcie ľudí ťa presvedčia o tom, že ľudstvo na tom nie je až tak zle

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Pat neoľutovala, že sa odvážila napísať na Facebook.

Používanie moderných technológií u starších ľudí nie je jednoduché, pretože zvyknúť si na všetky výdobky modernej doby trvá mnohým seniorom aj dlhé roky, ale keď sa už odvážia pridať príspevok na jednu zo sociálnych sietí, zvyčajne to stojí za to. Roztomilá babička Pat Obyrne otvorila svoj Facebook a rozhodla sa pridať svoj úplne prvý príspevok do skupiny milovníkov jedla v britskom meste Brighton, lenže jej príspevok bol neobyčajne smutný. Pat napísala, že je zdravotné postihnutá, ale miluje jedlo a žije osamote, nemá auto a je veľmi osamelá, čo ľudí v skupine dojalo natoľko, že si Pat okamžite našla hneď niekoľko parťákov na dobrý obed aj večeru.

Babička dokonca pokračovala v konverzácii aj v komentároch pod svojím príspevkom, pričom ďalej priznala, že nemala šancu v živote stráviť veľa času so svojimi vnúčatami, a tak jej nebude v žiadnom prípade vadiť ani prítomnosť malých detí pri stole. Príspevok získal toľko pozornosti, že sa v komentároch objavil aj majiteľ jednej z miestnych reštaurácií a ponúkol babičke s jej novými kamarátmi jedlo úplne zadarmo, a tak sa opäť raz potvrdilo, že ľudstvo ešte nie je úplne stratené.

Odporúčané
Meta oslovila 6 talentovaných Slovákov, aby svojím umením poukázali na šírenie hoaxov v spoločnosti. Pozri si, čo vytvorili Meta oslovila 6 talentovaných Slovákov, aby svojím umením poukázali na šírenie hoaxov v spoločnosti. Pozri si, čo vytvorili 4. júla 2023, 10:00


Domov
Zdieľať
Diskusia