Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 23:32
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chester Bennington natočil len 6 dní pred svojou smrťou veselé Carpool Karaoke. Rodina sa rozhodla zverejniť ho na jeho počesť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spevák kapely Linkin Park radostne spieval a vtipkoval.

Spevák kapely Linkin Park Chester Bennington opustil tento svet ešte v júli, ale len šesť dní pred svojou samovraždou natočil v dobrej nálade spoločne s kamarátmi z kapely Carpool Karaoke. Namiesto moderátora Jamesa Cordena sa v ňom objavil americký komik Ken Jeong a aj keď to dlhší čas vyzeralo tak, že nahrávka nikdy neuzrie svetlo sveta, Chesterova rodina sa napokon rozhodla video zverejniť a kapela Linkin Park ho nahrala na svoj Facebook.

Chester v ňom viac ako 20 minút jazdí po americkom Los Angeles a spieva nielen vlastné skladby, ale aj hity od Red Hot Chili Peppers či kapely Outkast, a tak nič nenasvedčuje tomu, že by ho vnútri trápila depresia, ktorá onedlho vyvrcholí tragicky. Aj radostné Carpool Karaoke podčiarkuje to, že depresia nemusí mať žiadne externé príznaky a aj keď nás už Chester nikdy nepoteší svojím charakteristickým hlasom na koncerte, pripomeňme si ho aspoň v radostných chvíľach plných spevu a vtipkovania.

Domov
Zdieľať
Diskusia