Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 17:48
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Blázon poskákal po drahom Lamborghini a potom dostal bitku od majiteľa. Provokoval tak dlho, až kým ho nechytil

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Lamborghini našťastie neutrpelo žiadne poškodenie.

Americké San Francisco zažilo pred pár dňami bizarnú situáciu, v ktorej sa priamo na ulici ocitol majiteľ krásneho Lamborghini Aventador. Jeho auto stálo zaparkované na ceste, keď sa odrazu spoza rohu vynoril divoký mladík s ruksakom a vyskočil priamo na kapotu Lamborghini. Prebehol po celom aute za nahnevaného kriku jeho majiteľa, ale majiteľovi sa nepodarilo chytiť ho, aj keď sa za ním rozbehol.

Nevedno prečo, mladík sa rozhodol pokúšať osud ešte raz, a tak pribehol za nečakaným majiteľom a vyskočil na zadnú časť Aventadora, čo už robiť nemal. Majiteľ ho chytil a strhol na zem, avšak mladík pokračoval v provokovaní a ešte sa snažil majiteľa auta aj kopnúť medzi nohy, po čom mu praskli nervy a nasledovala menšia strkanica. Mladý provokatér sa potom snažil zahrať na úbohú obeť a po potýčke zostal ležať na zemi, ako keby ho majiteľ zranil, aj keď sa zdržal tvrdých úderov a radšej odkráčal späť ku svojmu autu. Lamborghini našťastie neutrpelo žiadne poškodenie, ale keby na ňom mladík niečo zničil, veľmi rýchlo by zmenil svoj život.

Found another angle thanks to @mitchsalazar84 #lamborghini #lambo

Příspěvek sdílený Robin Hong (@r6robin),

Domov
Zdieľať
Diskusia