Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 17:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kreatívny muž sa na Tinderi necháva vyzliekať zvedavými ženami. Za každé stlačenie zo seba zhadzuje jednu vrstvu

ZAUJÍMAVOSTI ONLINE ZOZNAMKY
Uložiť Uložené

Kanadský dizajnér urobil odvážny krok.

Na Tinderi sa dá zaujať rôznymi spôsobmi a najľahšie to majú kreatívci a dizajnéri, ktorí vedia svoje zručnosti využiť vo vlastný prospech. Skvele sa to podarilo aj Kanaďanovi Jessemu Millsovi, keď si svoj profil v zoznamovacej aplikácii premenil na vtipnú galériu svojich fotiek, avšak malo to jeden háčik.

Každé stlačenie displeja prehodilo fotografiu z jednej na druhú a rovnako to znamenalo, že sa z Jesseho odstraňovali jednotlivé vrstvy jeho oblečenia. Vo svojom profile ešte aj humorne popísal, ako vlastne na nápad vyzliekacích fotografií prišiel a zanechal tam popis, ako keby už stihol zomrieť, čo spôsobila hanba z odhaleného tela na internete. Nevedno, do akej miery jeho nahé telo dokázalo dievčatá navnadiť a osloviť, pretože Jesse nikomu nepovedal, koľko žien sa mu po premene profilu ozvalo, ale určite sa našlo aspoň zopár z nich, ktoré vedeli odvážny krok oceniť.

Kreatívny muž sa na Tinderi necháva vyzliekať zvedavými ženami. Za každé stlačenie zo seba zhadzuje jednu vrstvu
Zdroj: Tinder
Domov
Zdieľať
Diskusia