Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. októbra 2017, 8:35
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Plus-size modelka Sophie sa nehanbí ukázať celuitídu ani na verejnosti. 22-ročná kráska tvrdí, že za prirodzené by sme sa nemali hanbiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Len 22-ročná Škótka Sophie Turner bojuje proti tomu, ako spoločnosť vníma nedokonalé ženy.

Podľa mnohých nepríjemná celuitída postihuje drvivú väčšinu žien, no mali by sme sa na ňu pozerať ako na nepríjemnú a nevzhľadnú, keď ide o prirodzený proces? Takúto otázku sa nahlas pýta 22-ročná Sophie Turner zo škótskeho mesta Edinburgh, ktorá je úspešnou modelkou v plus-size kategórii. Na rozdiel od väčšiny žien, Sophie sa začala s celuitídou potýkať naozaj skoro. Prvýkrát sa jej znaky tohto procesu zjavili už v dvanástich rokoch.

Viditeľné jamky však zo začiatku prekážali aj samotnej modelke, ktorá prehlásila, že sa ešte sama učí ľúbiť svoje telo také, aké je. Verí však, že vie, čo je správne. A preto sa rozhodla venovať časť svojho instagramového obsahu práve osvete toho, že celuitída nie je nič zlé, pred čím by mala spoločnosť odvracať zrak. Podľa Sophie je "pokrčená" koža jej súčasťou a dnes sa ju nebojí vystaviť aj na verejnosti, pričom dúfa, že sa k nej pripojí viacero žien. Na druhú stranu treba určite povedať, že zdravotný štýl mladej aktivistky rozhodne nepôsobí zdravým dojmom, to však Sophie nebráni pred tým, aby svoje názory verejne (a s obľubou jej sledovateľov) publikovala na internete.

 

Thank you @narcissus_photography

Príspevok, ktorý zdieľa S O P H I E T U R N E R (@sophieeturner),

 

Because I know yall wanted the back shot too #nophotoshop #noretouching #nofilter

Príspevok, ktorý zdieľa S O P H I E T U R N E R (@sophieeturner),

Domov
Zdieľať
Diskusia