Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. októbra 2017, 11:31
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Razer predstaví smartfón pre hráčov. Pôjde o úplne prvý model od výrobcu prémiového PC príslušenstva

TECH
Uložiť Uložené

Lukratívny mobilný priemysel začína lákať aj tých, ktorí sa mu dlhú dobu vyhýbali.

Dlho avizované mobilné zariadenie z dielne jedného z najznámejších výrobcov herných myšiek či klávesníc sa už o pár dní stane realitou. Razer zverejnil prostredníctvom svojho Twitter profilu dátum, kedy nám hodlá predviesť jeho najväčšie predstavenie bližšie nešpecifikovanej novinky. Z priloženého obrázku je však možné vydedukovať, že budeme mať čo dočinenia so smartfónom. A nielen tak hocijakým.

Keďže tu hovoríme o výrobcovi z herného priemyslu, dá sa viac ako len predpokladať, že zariadenie zameria práve na tento čoraz väčší segment spotrebiteľského trhu. V takom prípade možno očakávať poriadny grafický výkon, veľký aj pestrofarebný displej, zrejme operačný systém Android s dodatočné upraveným používateľským prostredím alebo nejakú tu vlastnú platformu pre hráčov, ktorá by im poskytla rebríček, vlastný multiplayer systém či sociálnu interakciu.

Rovnako treba brať do úvahy akvizíciu spoločnosti Nextbit, pretože tá mala v portfóliu jeden veľmi zaujímavý kúsok. Smartfón Robin totiž fungoval prostredníctvom cloudu a mal jedinečné konštrukčné prevedenie, vďaka ktorému vyzeral ako keby je zo stavebnice LEGO. Niečo z výbavy sa teda mohlo stať súčasťou i očakávanej novinky.

Predstavenie mobilného zariadenia s logom Razer prebehne prvého novembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia