Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2017, 11:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Instagramová modelka nechtiac streamovala vášnivé posteľné chvíle s priateľom. Fanúšikom odkazuje, aby scénu vymazali zo svojej pamäte

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Úplnou náhodou sa dnes dá spôsobiť pekný škandál.

Existuje hromada spôsobov, ako sa stať na internet populárnou osobnosťou, alebo svoju popularitu zvýšiť, avšak využívanie vlastnej intimity a nahoty zrejme nepatrí medzi tie najlepšie nápady. Presvedčila sa o tom 18-ročná modelka Kristen Hancher, ktorá má na Instagrame takmer 4 milióny fanúšikov a človek by si preto povedal, že zbytočne nepotrebuje vyvolávať škandály, aby sa o nej ešte viac hovorilo, ale opak je pravdou. Kristen sa údajne úplnou náhodou podarilo zapnúť livestream na Instagrame presne vo chvíli, kedy si so svojím priateľom Andrewom užívali divoké posteľné radovánky a počas dlhých 3 minút si jej vysielanie naladilo až 14-tisíc zvedavých fanúšikov, ktorí namiesto zaujímavej časti z jej dňa dostali pohľad rovno do jej spálne.

Instagramová modelka nechtiac streamovala vášnivé posteľné chvíle s priateľom. Fanúšikom odkazuje, aby scénu vymazali zo svojej pamäte

Nanešťastie pre zvrhlíkov za mobilmi, fotoaparát bol otočený na druhú stranu, a tak nikto z nich Kristen nevidel priamo pri čine, avšak namiesto vizuálnej časti to Kristen všetkým vynahradila zvukovou, pretože hlasno vzdychala a celý posteľný zážitok doprevádzala vášnivými výkrikmi. Aj keď sa nikomu nechce veriť, že live stream spustila dvojica úplnou náhodou, Kristen aspoň relatívne zvládla dostať situáciu pod kontrolu, pretože sa v príspevku svojim fanúšikom viackrát ospravedlnila a poprosila ich, aby celý incident vymazali z myslí, čo však pre väčšinu z nich nebude možné.  

Domov
Zdieľať
Diskusia