Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou IBM
16. októbra 2017, 10:54
Čas čítania 0:00
Emil A.

Counter Strike s generálnym riaditeľom IBM ISC., virtuálna realita či stretnutie s youtubermi. Aj takto bude vyzerať tohtoročný IBM FEST

REFRESHER SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Mladí ľudia dostanú možnosť bezplatne sa vzdelávať v oblasti IT prostredníctvom zábavných a interaktivných aktivít.

Už čoskoro si prídu na svoje stovky mladých ľudí a študentov, ktorí sa môžu zapojiť do rôznych súťaží, spoznať nových ľudí či dozvedieť sa priamo od pracovníkov IBM, aké je to pracovať pre jednu z najväčších svetových spoločností v oblasti IT technológií. Ďalší ročník IBM FESTu sa bude konať v Starej tržnici dňa 24. októbra 2017. Vstup pre návštevníkov je bezplatný a môžu sa tak stať súčasťou zábavných aj náučných aktivít v rámci zaujímavého programu. 
 
Pre hostí je pripravená perfektná herná zóna pod záštitou Y-Games Slovakia a desiatky ďalších netradičných a interaktívnych prekvapení. Okrem iného majú mladí nádejní ľudia a študenti možnosť zdokonaliť sa vo viacerých odboroch a zistiť, či je IT odvetvie pre nich to pravé.
 
Counter Strike s generálnym riaditeľom IBM ISC., virtuálna realita či stretnutie s youtubermi. Aj takto bude vyzerať tohtoročný IBM FEST
Zdroj: IBM
 
Počas udalosti sa návštevníci budú môcť zapojiť do niekoľkých workshopov, témami budú napríklad projektový manažment, umelá inteligencia v zdravotníctve, "H" faktor či Javascript aplikácie. Prostredníctvom skúsených zahraničných a domácich mentorov v IBM Talks majú hostia možnosť načerpať nové a hodnotné informácie od tých najlepších.
 
 
K dispozícii budú aj stánky IBM Fest Corners a hostia sa tak môžu spoznať s odborníkmi z prostredia podnikania, prípadne zistiť, čomu sa IBM konkrétne venuje alebo zistiť reálny pohľad zamestnancov, ako to v poprednej IT spoločnosti funguje. Vyzvať na súboj v Counter Strike generálneho riaditeľa IBM alebo sa stretnúť s obľúbenými youtubermi a streamermi ako napríklad Naked Bananas sú ďalšími dôvodmi, prečo by si nemal vynechať tohtoročný IBM FEST.
 
Ak máš zaujímavý IT nápad, ktorý má potenciál vyriešiť svetové problémy, máš možnosť sa so svojimi kamarátmi prihlásiť do IBM Hackathon 2017. Počas 24-hodinovej udalosti programátori, dizajnéri a výskumníci budujú software, aplikáciu, hru a tých najlepších čakajú výhry vo výške 8000 €. Hackathon sa bude konať deň vopred v priestoroch FIIT STU v Bratislave a registrovať sa do 16. októbra môžeš tu.
 
Registrácia na IBM FEST udalosť je veľmi jednoduchá, stačí iba jeden klik na odkaz "Reserve your spot" a všetky ďalšie potrebné informácie sú zverejnené ná stránke IBM a na vytvorenej udalosti na Facebooku. Video z minuloročného IBM FEST ťa ďalej presvedčí, že tento rok by si tam rozhodne nemal chýbať:
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia