Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017, 10:52
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Drzý podvodník si robil srandu z americkej polície na ich Facebooku. Ak získajú tisíc zdieľaní, prizná sa sám a navyše im kúpi donuty

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Pohrávať sa s mužmi zákona sa vtipálkovi naozaj nevyplatilo.

Niektorí z kriminálnikov si robili posmech zo zákona už odjakživa. Niet tak žiadnym divom, že s príchodom sociálnych sietí si výstrelky previnilcov z polície našli novú platformu. Muž z Michiganu menom Michael, ktorý však na Facebooku vystupuje pod nickom Champagne Torino, mal akési  problémy s listami vlastníctva, čo sa polícii rozhodne nepozdávalo. Do rezidencie, v ktorej legálne nemá vlastný byt, opakovane vkročil a často to skončilo vyhrážkami voči ostatným obyvateľom. Keď o tomto príbehu publikovala polícia príbeh, Michael sa nezdržal a mužom zákona "naložil" v komentároch jednoduchým "You guys suck!"

Drzý podvodník si robil srandu z americkej polície na ich Facebooku. Ak získajú tisíc zdieľaní, prizná sa sám a navyše im kúpi donuty

Michiganská polícia následne odpovedala, že ak neprestane s jeho neschopnosťou viesť konštuktívny dialóg, na stránke bude zablokovaný. Nie je jasné, či prišiel o právo komentovať, no polícii sa rozhodol napísať súkromnú správu, v ktorej prehlásil, že ho to absolútne nezaujíma. Navyše však povedal, že ak ich nasledujúci príspevok získa aspoň tisíc zdieľaní, sám sa prizná a ešte prinesie aj tucet donutov. Z rozmaru navyše dodal, že poupratuje odpad okolo verejných škôl, neveriac, že niekto bude príspevok polície zdielať.


Čo však nečakal, bolo, že americká polícia zazdieľala príspevok s prosbou o pomoc a všetko nakoniec dopadlo úspešné. Michael zatiaľ na políciu neprišiel, no vyše tri tisícky zdieľaní sú dôkazom toho, že s americkou políciou sa rozhodne neoplatí zahrávať.

Domov
Zdieľať
Diskusia