Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. októbra 2017, 18:14
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Koniec sveta mu nevyšiel, teraz nás vraj očakáva sedem rokov hrôzy a utrpenia. Zvláštny numerológ predpovedá, že Zemi začínajú temné časy

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Numerológ David Meade predpovedá ťažké obdobie plné teroru, smútku a utrpenia. Do Zeme vrazí asteroid a za ním aj jeho planéta.

Človek by čakal, že po neúnavnom hlásaní konca sveta 23. septembra, ktorý sa nakoniec neudial, by numerológ David Meade radšej niekam zaliezol, no ani jeho pokazená predpoveď kolízie našej Zeme s mýtickou planétou Niburu ho nepresvedčila, aby si svoje varovné slová nabudúce radšej nechal pre seba. 

David mimochodom stále tvrdí, že Niburu do nás raz vrazí, no akýmsi iným štýlom. Ťažko pochopiť ako si to predstavuje, keďže nepovedal nič viac. Aby sme si však nemohli vydýchnuť, na našej Zemi sa od 15. októbra má rozpútať teror plný prírodných a klimatických katastrof, ktorý potrvá presne sedem rokov. Tsunami, zemetrasenia a hurikány nedajú našej planéte pokoj, tvrdí numerológ David Meade.

Koniec sveta mu nevyšiel, teraz nás vraj očakáva sedem rokov hrôzy a utrpenia. Zvláštny numerológ predpovedá, že Zemi začínajú temné časy
Zdroj: Simone Lucarini

Nezabudol zdôrazniť dôležitosť hurikánov Harvey, Irma a Maria, ktoré tyranizovali Karibik a juhozápadné časti Spojených štátov amerických. "Je to začiatok. Už od veľkého zatmenia Slnka v USA, 21. augusta, nás stretávajú samé katastrofy." Podľa Davida ide o akúsi formu božského súdu. Všetko má pritom z Biblie a ako dôkaz používa nasledujúci citát: "A budú znamenia na slnku a na Mesiaci i na hviezdach, a na zemi bude zmätok národov, nevediacich, kam sa podieť, keď bude hučať more a vlnobitie,  takže zmŕtvejú ľudia od strachu a od očakávania toho, čo všetko príde na svet. Lebo nebeské moci sa budú pohybovať. (Evanjelium podľa svätého Lukáša, 21:25-26)"

Ľudia budú odpadávať od hrôzy, neschopní pochopiť, čo sa na svet blíži, naše božské telá sa budú triasť, tvrdí konšpiračný numerológ. Na záver dodáva, že nás nebudú ohrozovať len sily prírody (a Boha), no tiež nukleárne vojny, kde budú podľa neho na jednej strane stáť USA so Spojeným kráľovstvom a bojovať proti Rusku, Číne, Iránu a Severnej Kórey.

Koniec sveta mu nevyšiel, teraz nás vraj očakáva sedem rokov hrôzy a utrpenia. Zvláštny numerológ predpovedá, že Zemi začínajú temné časy
Zdroj: pixabay.com

A je tu ešte i poistka. Aby toho nebolo málo, planétu Niburu má obiehať záhadný asteroid menom Wormwood. Tak aj ten má vraziť do našej planéty a spôsobiť katastrofu. Práve Wormwood a Niburu majú byť prvými jazdcami božskej apokalypsy. Podľa NASA by sme sa nemali čoho báť, už viackrát sa vyjadrili, že žiadna Niburu neexistuje a aj keby sa zrazu zjavila a rútila sa na nás, vedeli by sme to minimálne desaťročia dopredu a navyše by bola viditeľná voľným okom.

Domov
Zdieľať
Diskusia