Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2017, 20:47
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali ďakuje fanúšikom za vernosť a vracia sa k svojim krokom. Vypočuj si novinku Som rád, ktorá dostáva aj vkusný vizuál

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali sa pomaly chystá na veľkú rozlúčku s tvorbou, no ešte predtým fanúšikom predstaví jeden posledný album.

Kali sa už pred niekoľkými mesiacmi vo viacerých rozhovoroch nechal počuť, že má v pláne v dohľadnej dobe definitívne ukončiť hudobnú kariéru. Ešte predtým však určite vydá posledný rozlúčkový album, ktorý môžeme s najväčšou pravdepodobnosťou očakávať v priebehu budúceho roka. Samozrejme dúfame, že ho bude sprevádzať aj obrovské turné, v rámci ktorého sa Kali bude mať možnosť rozlúčiť so všetkými svojimi priaznivcami. Zároveň je práve on jednym z mála interpretov, ktorý má vo zvyku udržiavať pravidelnú aktivitu a je sympatické, že aj napriek všetkým skutočnostiam zatiaľ nepoľavuje. Dnes sme sa dočkali jeho sólo novinky s názvom Som rád, už tradične aj so sprievodným vizuálom, ktorý režisérsky ošéfoval Tomáš Jurčovič. Hudobnú produkciu doplnil Taifun a teraz už samotné Kaliho vyznanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia