Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2017, 20:53
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Paul má potetovaných 96 percent svojho tela. Pohlavný úd si dokonca musel skrášliť sám, pretože tatér mu ho odmietol potetovať

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

S tetovaniami začal poriadne neskoro, ale meškanie dobehol.

Tetovania existujú už tisícky rokov a aj keď v posledných desaťročiach zažívajú väčší sociálny a komerčný rozmach, Paul Allen objavil ich čaro až v roku 2008. Dnes 58-ročný maliar a dekorátor sám priznáva, že patrí medzi ľudí, ktorí tetovania objavili relatívne neskoro, avšak ani to ho nezastavilo na ceste za potetovaným celým telom. V súčasnosti je jeho telo až na 96 percent pokryté tetovaniami a za posledných 9 rokov teda minul viac ako 15-tisíc libier. Za svoj život strávil už cez 1000 hodín v tetovacích štúdiách, na jeho telo sa minulo 200 fliaš atramentu a celkový počet tetovaní sa momentálne zastavil na čísle 810, lenže on sa stále nechystá skončiť. Prednedávnom, keď mu došlo miesto na tele, začal tetovania presúvať na svoju hlavu. Začal pritom nevinným čínskym tetovaním po tom, čo mu zomrela mama, ale odvtedy sa nechal potetovať nielen bláznivými obrázkami. V jednom momente v tetovacom štúdiu stretol partiu mladých dievčat na rozlúčke so slobodou a rozhodol sa nechať si vytetovať mená všetkých z nich.

Ľudia sa ho najčastejšie pýtajú, ktoré miesta na tele ešte nemá potetované, na čo on s radosťou odpovedá. Tetovanie ešte nemá na svojich chodidlách a medzi prstami, takže atramentom má už ozdobený aj svoj pohlavný úd, ktorý si však musel potetovať sám, pretože jeho tatér ho tam tetovať odmietol. Ženy sa mu vraj vôbec nevyhýbajú a dokonca oňho majú obrovský záujem, lenže väčšina z nich ho chce len kvôli tetovaniam, na čo Paul hovorí, že on nie je taký povrchný.

Domov
Zdieľať
Diskusia