Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2017, 14:15
Čas čítania 0:00
Adam L.

Tom Cruise sa po zranení vracia na nakrúcanie Mission: Impossible 6 a naďalej odmieta využívať kaskadérov

FILMY A SERIÁLY TOM CRUISE
Uložiť Uložené

Kedy vyčerpá svoje šťastie?

Túto novinku ste asi nečakali, že? Nuž, inak na tom nie sme ani my. Produkcia Mission: Impossible 6 sa kvôli Cruisovmu zraneniu mala pozdržať o približne 3 mesiace, no Tom sa po 45 dňoch od zlomeniny členku vrátil na pľac a pokračuje v šialených kúskoch. A ako iste uznáte, to je v jeho veku - 55 rokov, nezvyčajné. Tom si vo svete už vydobyl také meno, že veľké Hollywoodske spoločnosti ho nechávajú rozhodovať za seba samého a nedokážu mu vnútiť kaskadérov.

Pri rozpočte 150 miliónov dolárov a predpokladanom zisku 700 miliónov je to pri najmenšom bláznivé rozhodnutie. Jeho zranenie skomplikovalo najmä plány producentov, ktorí sa chceli vyhnúť veľkej konkurencii v kinodistribúcii. Štúdio Paramount však odmieta akékoľvek špekulácie o zmene premiéry, čo znamená, že tvorcovia budú musieť celý proces urýchliť a my veríme, že to filmu neuberie na kvalite. Z predošlého dielu ostáva režisérom Christopher McQuarrie a s Cruisom už majú za sebou filmy, ako Edge of Tomorrow či Valkyrie. Ak všetko výjde ako má, v kinách bude možné vidieť najnovší diel Mission: Impossible 27. júla 2018.

Fotky z prvého natáčacieho dňa po zranení nájdeš tu.

Video zachytávajúce zranenie Toma Cruisa pri nakrúcaní Mission: Impossible 6

Domov
Zdieľať
Diskusia