Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2017, 14:55
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Neobmedzené drogy aj sexuálne orgie. Cestovka ponúka exotickú dovolenku v Kolumbii, na ktorej by si mal objaviť nový svet

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Dovolenka, na ktorú nikdy nezabudneš.

Ak nevieš, čo robiť s penazmi a miluješ drogy aj sex, cestovná kancelária Good Girls Company má pre teba ideálnu ponuku. V kontroverznom videu, ktoré sa objavilo na Youtube, propaguje svoju dovolenku na takzvanom sexuálnom ostrove v Kolumbii, kde nie je núdza o drogy a samozrejme aj sex. Okrem základných záležitostí ako dopravy z letiska a na letisko si pre teba cestovná kancelária prichystala bohatý program, ktorý sa vo videu objavuje na lodi. Muži si tam užívajú pozornosť desiatok atraktívnych žien oblečených len v bikinách a počet dievčat je vraj až 60, pričom maximálny počet klientov je iba 30, a tak si muži môžu užívať dve ženy 24 hodín denne.

Samozrejmosťou je plne zabezpečená strava aj s bezplatným alkoholom, ale ak človek nepohrdne rôznymi drogami, vo videu sa spomínajú priateľské pravidlá aj voči návykovým látkam. Sexuálny ostrov sa nachádza na severnom pobreží Kolumbie a program je nielenže bohatý, ale aj každý deň rozdielny a prekvapujúci. V jednej chvíli si muži môžu užiť 16 dievčat naraz, zatiaľ čo neskôr zájdu na luxusnú jachtu a nikoho už nebude zaujímať, s koľkými ženami muži zažijú najkrajšie dni svojich životov. Celý výlet sa bude konať od 24. do 27. novembra a aj keď nebola zverejnená presná cena, určite sa bude pohybovať v desaťtisícoch, takže ak začneš šetriť už teraz, možno sa ti to dovtedy podarí.

Domov
Zdieľať
Diskusia