Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2017, 14:02
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

Spevák Pharrell Williams a značka adidas pravdepodobne spojili sily s francúzskym módnym dómom Chanel

MÓDA ADIDAS CHANEL KARL LAGERFELD
Uložiť Uložené

Tri obrovské mená zrejme chystajú spoločný pár tenisiek.

Za posledných niekoľko rokov nám adidas predstavil neuveriteľne úspešné modely tenisiek, z ktorých ťaží dodnes a s pokojným svedomím ešte niekoľko ďalších rokov. Ich hlavným esom v rukáve sú však rozličné kolaborácie s rôznymi dizajnérmi, hudobníkmi alebo obchodmi. Jedným z tých najvýraznejších je popri divízii Yeezy i spolupráca s multitalentovaným spevákom Pharrellom Williamsom, ktorá so svojim prvým počinom v minulom roku spôsobila nevídaný ošiaľ. Najnovšie sa však Pharrell spolu s adidasom vydal ešte vyššie.

V rámci svojej spolupráce s adidas spojil umelec sily s ďalším neodmysliteľným menom svetovej módy a s najväčšou pravdepodobnosťou sa tak dočkáme tenisiek s rukopisom Chanel. Model Hu NMD Trail v čierno-bielom prevedení s výrazným napísom "Pharrell" na jednej a "Chanel" na druhej topánke by sa mal dostať do predaja pre širokú verejnosť, ale podľa portálu Yeezy Mafia, ktorý v predstihu prináša (zväčša) overené informácie z oblasti pouličnej módy, by mala byť ich cena relatívne vysoká.

Spevák Pharrell Williams a značka adidas pravdepodobne spojili sily s francúzskym módnym dómom Chanel
Zdroj: adidas
Spevák Pharrell Williams a značka adidas pravdepodobne spojili sily s francúzskym módnym dómom Chanel
Zdroj: adidas

Zatiaľ ti nevieme priniesť bližšie správy o presnej cene alebo dátume ich vydania, ale rozhodne sa ťa pokúsime včas informovať. Na záver ešte treba podotknúť, že toto by nebola prvá spolupráca Pharrella Williamsa s Chanel, pretože už skôr v tomto roku účinkoval v ich kampani pri predstavení kabelky Gabrielle. Okrem toho sme sa iba nedávno dočkali vydarenej spolupráce ich kreatívneho riaditeľa Karla Lagerfelda s Vans. Vyzerá to tak, že sa na staré kolená pokúša experimentovať so streetwearovou módou.

Domov
Zdieľať
Diskusia