Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
4. októbra 2017, 11:48
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

V bizarnom erotickom kalendári pózujú polonahé modelky s obrovským uloveným kaprom

ZAUJÍMAVOSTI RYBY
Uložiť Uložené

Na Amazone si ho vieš zohnať za pár eur.

Ak si chceš dnes svoje obydlie ozvláštniť nejakým kalendárom, môžeš skočiť po nádherných fotkách prírody, rušných miest, nahých žien, možností je jednoducho naozaj mnoho. Na bizarnom konci tohto zoznamu sa však nachádza kalendár plný nemeckých fotografiek zvierajúcich uloveného kapra. Pozoruhodný kalendár na rok 2018 už je piatym ročníkom tohto zvláštneho projektu a ťaží zo svojej vlastnej bizarnosti. Keď totiž vyšiel prvýkrát, na Amazone sa stal bestsellerom.

Za fotkami a vlastne i celým projektom stojí len 29-ročný fotograf Hendrik Pöhler, ktorý tvrdí, že príprava podobného diela zaberie približne osem týždňov, vrátane lovu dostatočne fotogenického a veľkého kapra. Následne treba ostýchavé modelky presvedčiť, aby do rúk odvážne vzali šmykľavú rybu a následne s ňou vydržali pózovať v chladnej vode až dovtedy, kým Hendrik nezíska perfektný záber.

Unikátny projekt však hrá i na erotickú stránku, odfotografované ženy sú teda polonahé, prípadne úplne vyzlečené. Takzvaný Carponizer Erotic Carp Fishing Calendar 2018 je už teraz dostupný na Amazone za približne štrnásť eur. Celá idea projektu vznikla z potreby spopularizovať a zviditeľniť Hendrikov obchod s rybárskymi potrebami. Navyše, ako sám tvrdí, prečo neskombinovať dve najlepšie veci na svete, úžasné dievčatá a krásne kapre.

Domov
Zdieľať
Diskusia