Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2017, 18:11
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Šteklivé spojenie nahého ženského tela a kreativity vytvára obrázky, ktoré v tebe prebudia podvedomého perverzáka

ZAUJÍMAVOSTI ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Za perverznými výtvormi dokonca stojí žena.

Už viac ako 80-tisíc užívateľov na Instagrame sleduje profil s názvom Scientwehst. Stojí za ním sympatická žena, avšak tvorbu z profilu by si zrejme mohol prisudzovať najmä mužovi. Kreatívna žena prepája nahé ženské telá s architektúrou a rôznymi ďalšími záležitosťami, aby síce neodhalila nič intímne, ale zároveň vo svojich kolážach zachovala úchylný podtón. Človek si pri pohľade na jej výtvory musí trochu domýšľať, aby pochopil, čo vlastne domom alebo miestnosťou zakryla a ide jej to tak výborne, že si ju v poslednom čase všimlo viacero zahraničných médií a fanúšikovia na sociálnej sieti jej rastú raketovou rýchlosťou.

Scientwehst svoje koláže často z digitálnej verzie pretvára aj do tej skutočnej a ponúka ich na predaj záujemcom, ktorí sú ochotní vysoliť stovky dolárov za to, aby sa mohli pozerať na odhalené ženské zadky prekryté architektonickými prvkami. Aj keď by sme do jej koláže penaize nezainvestovali, skutočne ju treba pochváliť za kreatívne myslenie, pretože nájsť dokonale pasujúce budovy a miesta tak, aby perfektne dotvárali ženský pohlavný orgán či zadok nie je najjednoduchšia úloha.









Příspěvek sdílený ur biggest headache (@scientwehst),











Domov
Zdieľať
Diskusia