Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 13:16
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Modelke po zbabranom tetovaní oka hrozí, že stratí zrak. Frajer, ktorý ho poškodil, sa s ňou okamžite rozišiel

KULTÚRA TETOVANIE
Uložiť Uložené

Modelka doplatila na svoj chvíľkový ošiaľ.

Moderné medicínske zákroky v súčasnosti vedia vyriešiť obrovské množstvo problémov veľmi rýchlo a bezbolestne. Neplatí to v prípade, ak sa namiesto trénovaných profesionálov púšťajú do nebezpečných zákrokov amatéri, na čo doplatila aj 24-ročná modelka Catt Gallinger. Mladá žena sa so svojím priateľom dohodla, že jej potetuje oko tak, aby sa zmenilo na fialové, čo je síce riskantné, ale v dnešnom svete sa očné tetovania rýchlo rozširujú. Zvyčajne proces prebieha viac ako jeden deň a farbivo sa do oka dostáva po malých častiach so špeciálnym roztokom a maličkou ihlou, čo priateľa nezastavilo.

V momente, keď mu povedala, že je na procedúru pripravená, on schytil veľkú ihlu aj s nezriedeným farbivom a po mohutnej dávke do vrchnej aj spodnej časti oka ju ubezpečil, že všetko prebehlo bez komplikácií. Catt mu dôverovala, ale jej oko postupne začínalo opúchať a strácala aj zrak, čo ju prinútilo zájsť do nemocnice. Medzitým sa s ňou rozišiel frajer, ktorý jej farbivo do oka vstrekol, a bez akéhokoľvek vysvetlenia zmizol z jej života, zatiaľ čo ona dodnes bojuje so stratou zraku, v čom jej nedokázali pomôcť ani v nemocnici. Predpísali jej steroidové kvapky a odporučili jej ľadové obklady, lenže oko sa už pravdepodobne nikdy nevráti do svojho pôvodného stavu a Catt tetovanie oka už mnohokrát oľutovala. Chvíľkový ošiaľ nestojí za to, aby si človek zničil zdravie do konca života.

Späť
Zdieľať
Diskusia