Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 10:28
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 8 Plus si zmeral sily s pýchou Samsungu. Galaxy Note8 v teste dokázal, že aj Android môže byť rýchly

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Opäť.

Nedávno obletel celý internet kontroverzný test rýchlosti, počas ktorého minuloročné jabĺčko doslova rozbilo tohtoročného kráľa smartfónov s operačným systémom Android. Áno, išlo o predpokladaný výsledok, prsty v ňom však malo exportovanie videa, pretože Galaxy Note8 stratil najviac času práve pri tejto činnosti. Čo sa teda týka otvárania a opätovného spúšťania aplikácií, tak to mu išlo celkom skvele.

Nový test od YouTubera PhoneBuff export síce už nezahŕňa, no iPhone 7 Plus tentokrát nahradila jeho pokročilejšia generácia, iPhone 8 Plus. Ako to teda celé dopadlo?

Ako je možné vidieť trošku nižšie, prvé kolo, čiže spomínané prvotné spúšťanie jednotlivých aplikácií, vyhrala novinka od Applu. Veci zmenilo až druhé kolo. Pri opätovnom otváraní totiž zvíťazil Note8, kedy získal až niekoľko sekundový náskok. Keď sa potom obe kolá spočítali dokopy, najkratší čas nemal iPhone 8 Plus, ale on.

Odporúčané
Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko 18. januára 2024, 14:30

Web BGR tvrdí, že za celkom prekvapujúcim výsledkom pýchy spoločnosti Samsung stojí predovšetkým skvelý manažment ozrutnej kapacity operačnej pamäte. Až 6 GB RAMka držala všetok softvér stále otvorený, zatiaľ čo 3 GB RAMka súpera jednu z hier medzičasom zatvorila a potom opätovne otvorila.

Domov
Zdieľať
Diskusia