Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. septembra 2017, 18:02
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Muž počas divokej zábavy spútal dve Košičanky. Následne odišiel a po kriku ich museli vyslobodiť až hasiči

ZAUJÍMAVOSTI KOŠICE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Záchrana došla až po hlasnom volaní o pomoc.

Bizarná situácia sa odohrala v hotelovej izbe v metropole východu. V košickej mestskej štvrti Terasa museli dokonca zasiahnuť záchranné zložky. Všetko to začalo krikom a volaním o pomoc, ktoré našťastie začuli pozorní zamestnanci hotela, informoval portál kosice.korzar.sme.sk. Prirodzene, začudovaný personál hotela sa šiel okamžite zvedavo pozrieť sa zdrojom nezvyčajného hluku. Ten vychádzal z priestorov hotelovej izby, v ktorých sa našli 43-ročná Jarmila a 22-ročná Michaela s putami na rukách.

Podľa ich slov sa z pút vraj snažili dostať už poriadne dlhú dobu, no vôbec sa im to nedarilo. Kľúče od pút jednoducho nevedeli nájsť, a tak sa rozhodli volať o pomoc. Po čase sa vraj priznali, že sa im ruky ocitli v kovových železách kvôli netradičnej zábave, podrobnosti sa však rozhodli nechať pre seba. Dve ženy mal spútať ich známy, ktorý po chvíli odišiel a dvojicu žien nechal v izbe samú. Policajti scenár potvrdili a nakoniec zavolali hasičov, tí dvojicu vyslobodili.

Muž počas divokej zábavy spútal dve Košičanky. Následne odišiel a po kriku ich museli vyslobodiť až hasiči
Zdroj: pixabay.com
Domov
Zdieľať
Diskusia