Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 14:25
Čas čítania 0:00
Marek R.

Ruský Burger King chce zakázať horor It, pretože Pennywise vyzerá ako maskot konkurenčného McDonald’s

ZAUJÍMAVOSTI BURGER KING RUSKO
Uložiť Uložené

Burger King asi nebude nadšený, že bolo ohlásené pokračovanie.

Horor It potešil takmer každého. Radosť z neho majú diváci, filmoví kritici a aj samotní tvorcovia, keďže zarába v kinách neskutočné peniaze, no predsa len sa nájde aj niekto, komu film Andyho Muschiettiho spôsobuje vrásky na čele, a to z poriadne bizarného dôvodu. A dokonca sa hovorí o zákaze.

Rusko, krajina neobmedzených možností, sa aj tentoraz hlási o slovo, a to konkrétne ruská pobočka populárneho amerického fastfoodového reťazca Burger King. Ten sa u nás na Slovensku takmer vôbec nedokázal presadiť, no inde vo svete oberá o zákazníkov konkurenčný McDonald’s a aj teraz sa Burger King obul do svojej konkurencie. A dôvod? No predsa klaun Pennywise vyzerá ako konkurenčný maskot Ronald McDonald a horor It je tak vlastne reklamou pre túto fastfoodovú spoločnosť. 

Ruský Burger King chce zakázať horor It, pretože Pennywise vyzerá ako maskot konkurenčného McDonald’s
Zdroj: Warner Bros/Wikimedia Commons

Ruská pobočka Burger Kingu tak už stihla podať sťažnosť na protimonopolný úrad (Federal Anti-Monopoly Service) a požadujú, aby bol horor stiahnutý z kín. Je jasné, že to bude zamietnuté, keďže ide o riadny bizár a určite ruskú pobočku Burger Kingu nepotešilo ani oznámené pokračovanie. No čo, vidíš tam podobu?

Domov
Zdieľať
Diskusia