Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2017, 10:05
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Tajomná a jedinečná krása žien zachytená vo fascinujúcej fotosérii. Príslušníčky nežného pohlavia sú darom z nebies

ZAUJÍMAVOSTI KRÁSA
Uložiť Uložené

Jenna venovala obrovskú časť svojej tvorby odhaľovaniu ženskej krásy.

Len máloktorý muž sa v ženách vyzná tak, ako to zvládnu ženy samotné. Vhodným príkladom tohto pravidla je aj veľmi talentovaná fotografka menom Jenna Kay, ktorá sa vo fotení žien naozaj vyzná. Takmer celú svoju tvorbu dokonca venovala zachytávaniu prirodzenej krásy v ženách a ich vlastného tajuplného sveta, čo sa jej rozhodne darí. Šikovná fotografka žije v americkom štáte Michigan a čo je pozoruhodné, fotiť sa naučila úplne sama.

Chvíľku jej trvalo rozbehnúť sa, no dnes už má snáď každý deň plne vybookovaný, pretože po portrétoch, ktorých je ona majsterkou, túži naozaj mnoho zákazníkov. V Spojených štátoch amerických ide o pomerne známe meno a vďaka svojej tvorbe sa dostala aj do veľkého množstva médií. Aj napriek tomu však v jej portfóliu nájdeš predovšetkým príslušníčky nežnejšieho pohlavia, no na veku jej nezáleží. Pred objektív totiž nemá problém postaviť i novonarodené dieťa.

Domov
Zdieľať
Diskusia