Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2017, 13:58
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Neymar, Cristiano Ronaldo či Marek Hamšík. Zarábajú milióny, avšak z ich outfitov nás štípu oči

MÓDA CRISTIANO RONALDO MAREK HAMŠÍK MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Nie každý hráč najpopulárnejšieho športu na svete sa môže pýšiť štýlom a vkusom ako David Beckham.

Športovci a hlavne futbalisti si častokrát myslia, že spapali módu. Opak je však v drvivej väčšine pravdou, o čom sa dnes budete môcť opäť raz presvedčiť. Nie každý predsa môže byť ako anglická hviezda s číslom sedem na chrbte, ktorá už zavesila kopačky na klinec alebo uznávaný španielsky lodivod Manchestru City. V prípade módneho ponímania jednotlivých hráčov vôbec nejde o ich herné kvality, keďže ani najväčšie hviezdy ako Cristiano Ronaldo, Neymar Jr. či Paul Pogba v článku nechýbajú.

Stále je to avšak "len" móda, pričom ju netreba brať až tak vážne a naším cieľom nie je nikoho zosmiešniť, ale len poukázať na to, že peniaze nehrajú vôbec hlavnú rolu. 

Oveľa užšiu skupinu pánov z odboru, ktorí to naozaj vedia, sme vám predstavili pred približne šiestimi mesiacmi a v prípade, že ste daný článok nezachytili, môžete to napraviť tu

!!!UPOZORNENIE!!!

Všetky materiály slúžia výhradne na edukatívne účely a ich cieľom nie je zosmiešňovať, ale poukázať na nedostatky spojené so zlou interpretáciou módnych trendov, kombinácií, zbytočného zvýrazňovania značky a kultúrneho vývoja.


Na úvod tu máme bývalého slovenského reprezentanta pokúšajúceho sa o nový športový impulz v pražskej Slávii, ktorý neodolal značke BALR. Diela futbalistu Demyho de Zeeuwa s cenovkami na úrovní oveľa renomovanejších značiek sú však len zlým pokusom o rýchle zbohatnutie. Miňovi však držíme palce v rýchly návrat hernej pohody z predchádzajúcich rokov a oblečenie do najcenejšieho dresu s dvojkrížom na hrudi. 

Pri našich reprezentantoch ešte chvíľku pobudneme, keďže sú naozaj "kvalitným" materiálom. Adam Nemec síce vždy odovzdá na ihrisku maximum, ale s obliekaním by si mohol nechať poradiť napríklad od svojej priateľky. Teda, aspoň dúfame, že mu s obdobne ladenými outfitmi nepomáha... 

Marek, prepáč. Máme ťa radi, ale po ukončení kariéry sa, prosím, nevenuj móde

Stopér Milan Škriniar zatiaľ predvádza v drese milánskeho Interu skvelé výkony a za odmenu by mu vedenie klubu mohlo zabezpečiť stylistu, ktorý nepozná len Philippa Pleina a toaletné taštičky Gucci nepovažuje za vrchol módneho priemyslu. Bez urážky. 

... a rovno by si mohol urobiť taktiež pracovný výlet do Spojených štátov za Albertom Rusnákom, čo poviete? 

Pomalým tempom sa môžeme presunúť aj k zahraničným hviezdam najvyššieho kalibru. Mario Balotelli sa počas kariéry blysol viacerými peknými gólmi či excesmi v súkromnom živote, ktoré dokážu pobaviť aj dnes, rovnako ako jeho outfity vyžadujúce si poriadnu dávku odvahy

Portugalský loptový kúzelník Cristiano Ronaldo je veľmi vďačnou "obeťou" na poukázanie

Domov
Zdieľať
Diskusia