Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2017, 10:58
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dan Bilzerian sa už onedlho stane učiteľom. Instagramový kráľ chce učiť deti dôležité veci, ktoré v živote využijú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bilzeriana už prijali ako zastupujúceho učiteľa.

Dan Bilzerian je muž, ktorý sa narodil do tej správnej rodiny a vďaka tomu môže mať takmer všetko, na čo si len spomenie. Nekorunovaný kráľ Instagramu sa už roky prezentuje ako obrovský milovník žien a luxusu, ale možno ho v poslednom období postihla predčasná kríza stredného veku, pretože v novom rozhovore priznal, že má v pláne menšiu zmenu zamestnania. Graham Bensinger sa ho spýtal, aké zamestnanie by si vybral, keby mohol svoj život začať úplne odznova a Bilzerian svojou odpoveďou prekvapil, pretože by sa rád chcel stať učiteľom. Nejde však len o nereálny sen a Bilzeriana už dokonca prijali ako zastupujúceho učiteľa, takže momentálne zvažuje školy, na ktorých by mohol pôsobiť, ale ich názvy neprezradil, aby mu jeho pôsobenie náhodou neprekazili fanúšikovia či hejteri.

Dan by sa najradšej venoval 10 až 12-ročným deťom, pretože to je podľa neho vek, v ktorom už človek vie vnímať životné rady a múdrosti trochu hlbšie a je pravdou, že so všetkými zážitkami, ktoré má Dan za sebou, by jeho hodina nemusela byť vôbec zlá. Študenti v Spojených štátoch amerických sa preto v najbližšej dobe môžu tešiť na to, že si zopár z nich bude môcť zobrať ponaučenie zo života priamo od Dana Bilzeriana a ak ťa život kontroverzného milionára zaujíma, môžeš si pozrieť celé interview, v ktorom Dan porozprával aj o svojom detstve či tréningu v jednotke Navy SEALs.

Domov
Zdieľať
Diskusia