Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2017, 18:50
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Ako by si zbalil babu za 10 sekúnd? V uliciach Bratislavy sme zisťovali, aké triky používajú muži, aby si získali pozornosť žien

REFRESHER
Uložiť Uložené

S Barborkou a Badkom sme sa opäť vydali do ulíc za našimi milovanými čitateľmi, ktorých sme sa tentokrát pýtali veľmi záludnú otázku.

Ulice slovenských miest sú naším revírom už niekoľko rokov, no v posledných mesiacoch ich okupujeme o niečo častejšie. Keďže sa skončila festivalová sezóna, opäť máme o trochu viac času na naše obľúbené ankety, v rámci ktorých naša moderátorka Barborka oslovuje sympatických ľudí a pýta sa ich na tematické otázky, ktoré najčastejšie úzko súvisia s našim webom. Tentokrát sme sa od hudby presunuli ku vzťahom, keďže nás zaujímalo, či a nakoľko sú slovenskí muži odvážni. Konfrontovali sme ich teda spontánne veľmi jednoduchou otázkou: Ako by si zbalil babu za 10 sekúnd? Väčšina z nich bola pochopiteľne zaskočená už len kvôli skutočnosti, že oproti ním stála Barbora Bakošová, no zároveň sa skoro všetci dokázali so situáciou popasovať. Odvážlivcom ďakujeme za ochotu a vám prajeme príjemné sledovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia