Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 18:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Prvý trailer pre Punishera je plný neľútostnej brutality, akcie, zabíjania a zbraní

FILMY A SERIÁLY PUNISHER
Uložiť Uložené

Jon Bernthal si rolu Franka Castlea nesmierne užíva, rovnako ako my.

Tak sme sa konečne dočkali. Netflix konečne zverejnil prvý trailer k Punisherovi, prvej sérii tak trochu neplánovaného seriálu. Ale asi len trepeme. Netflix pravdepodobne počítal s tým, že Jon Bernthal stvárni postavu viac než obstojne, fanúšikovia si ho zamilujú a budú túžiť po jeho ďalšom besnení. A ako nám ukazujú zábery nižšie, presne to nás čaká. Kedy? To zatiaľ nevieme, keďže streamovací gigant stále tají dátum vydania všetkých 13 epizód. 

„Od ostatných Marvel seriálov sa [Punisher] odlišuje predovšetkým tým, že je to dráma pre dospelých. Nie sú tu žiadne superschopnosti. Punisher je osobnosť, ktorej konanie je založené primárne na pomste. Jeho rodina sa stala obeťou hroznej udalosti. Postava je veľmi dobre známa širokému publiku a spôsob, akým sa tvorcovský tím rozhodol k látke pristúpiť, je skutočne odlišný od ostatných seriálov."

Okrem Bernthala si zahrajú Deborah Ann Woll (True Blood, Daredevil), ktorá samozrejme zosobní postavu Karen Page, Ben Barnes (Dorian Gray, The Chronicles of Narnia) ako záporák Billy Russo alias Jigsaw, niekdajší Frankov priateľ, ktorý aktuálne velí súkromnej armádnej skupine „Anvil", Ebon Moss-Bachrach (Girls) ako Punisherov pomocník Microči Amber Rose Revah (Son of God) hrajúca vysoko trénovanú agentku Ministerstva pre vnútornú bezpečnosť menom Dinah Madani. Ďalej sú to napríklad Daniel Webber (11.22.63), Jason R. Moore (The Sorcerer's Apprentice), Paul Schulze (Panic Room, Zodiac), Jaime Ray Newman (Bates Motel) a Michael Nathanson (The Knick).

Názvy epizód: 

“3 AM”

“Two Dead Men”

“Kandahar”

“Resupply”

“Gunner”

“The Judas Goat”

“Crosshairs”

“Cold Steel”

“Front Toward Enemy”

“Virtue of the Vicious”

“Danger Close”

“Home”

“Memento Mori”

 

Domov
Zdieľať
Diskusia