Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 13:27
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Chutné perníky od šikovných slovenských báb aj s úchylným podtónom. Porníky sa neboja byť odvážne ani drzé

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Na Slovensku vznikol ďalší odvážny projekt.

Letné trhy a jarmoky sa väčšinou nezaobídu bez chutných perníkov v obrovských stánkoch, kde si môžeš vybrať zo všemožných nápisov. Babičke, mamičke, mojej najväčšej láske, tieto nápisy však omrzeli tri talentované Slovenky a rozhodli sa začať vyrábať perníky po svojom. V rozhovore pre portál Emefka priznali, že nápad vznikol spontánne pri jednom z perníkových stánkov a s trochou ironického humoru sa namiesto presladených nápisov na perníkoch začali objavovať nápisy ako „Ty krava!“ či „Máš kondóm?“.

Miera úchylného podtónu záleží na každom perníku a aj keď nemajú baby biznis plán rozpracovaný úplne do detailov, už pracujú na spustení svojho prvého e-shopu a rady by spoločne chceli na poli drzých perníkov preraziť. Roztomilé perníky už pomaly vychádzajú, alebo skôr dávno vyšli, z módy, a tak je na trhu určite miesto, ktoré by sa dalo zaplniť dávkou irónie na chutnom perníku. Viac o perníkoch nájdeš na ich Facebooku.

Domov
Zdieľať
Diskusia