Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 11:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Linda Hamilton sa vracia ako Sarah Connor v Terminátor 6! James Cameron urobí všetko pre to, aby bola nová trilógia dychberúca

FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Arnie nie je jediný, kto sa vracia späť na scénu!

James Cameron to s rebootom/reštartom Terminátora (už tretím) myslí naozaj vážne. Ohlásil totiž, že do 6. dielu sa vracia aj Linda Hamilton ako Sarah Connor! Okrem Arnieho je tak prvou potvrdenou herečkou. Ako sám James tvrdí, momentálne sa na plátnach kín objavujú 50-60 roční hrdinovia, ktorí nakopávajú zadky záporákom. Verí, že je rovnako potrebné ukázať v tomto veku aj ženskú hrdinku a dúfa, že to bude mať rovnaký dopad ako pri druhom diele pred toľkými rokmi. 

Dejovo sa pozrieme priamo na udalosti po Judgment Day, takže Cameron vyhadzuje 3., 4. a 5. diel do koša, čo nás nesmierne teší. T-1000 a Sarah budú kostrou príbehu, no čakajá nás nové postavy ako z minulosti, tak aj budúcnosti. Hlavnou postavou by mala byť mladá žena, takže sa hľadá aj zodpovedajúca herečka. 

Produkuje James Cameron, otec série, ktorému sa v roku 2019 vrátia práva. Na scenári pracujú aj David Goyer, Charles Eglee či Josh Friedman (The Sarah Connor Chronicles). Cameron plánuje celú trilógiu a my veríme, že nad ňou premýšľal dlhé roky. Nebyť tých Avatarov, možno by si ju aj veľmi rád natočil. To sa už nedozvieme. Zastúpi ho Tim Miller, režisér Deadpoola. Dúfame, že si Cameron našiel toho pravého, toto sa totiž nemôže pokaziť.

Linda Hamilton sa vracia ako Sarah Connor v Terminátor 6! James Cameron urobí všetko pre to, aby bola nová trilógia dychberúca
Zdroj: TriStar
Domov
Zdieľať
Diskusia