Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. septembra 2017, 10:06
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Život so spolubývajúcimi môže prinášať nepríjemné prekvapenia. Predstav si, že sa zobudíš obklopený tisíckou pohárikov s vodou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

12 príkladov zážitkov z bývania so spolubývajúcimi, na ktoré ich autori rozhodne nikdy nezabudnú.

Či už je to na internátoch alebo v prvých osamostatnených bývaniach bez rodičov, mnoho z nás určite zažilo tie časy, kedy izbu zdieľali s ďalšími ľuďmi. Nemáme však na mysli chaty či skôr ukončené párty, no dlhodobé pobyty, kde spolu ľudia trávia často aj mesiace. Musia spolu vydržať aj keď sa nemajú radi, čo často dopadá katastrofálne. Toto našťastie nie je ten prípad. Vďaka portálu brightside.me sa môžeme vrátiť späť do študentských čias a pripomenúť si všetky tie fantastické zážitky, ktoré sme vďaka zdieľanému bývaniu zažili.

Nechýbali alkohol, študovanie do noci, no i vtipné momenty, ktoré často plynuli z nepríjemných prekvapení a práve tým sa venuje aktuálny článok. Nevinné pranky miluje snáď každý z nás a obľúbená aktivita sa nevyhla ani študentským časom a pri týchto príkladoch dokázali ľudia prejaviť naozaj značnú kreativitu. A aj keď mohol byť prvý dojem naozaj desivý či zhrozený, veríme, že sa to vždy skončilo úprimným výbuchom smiechu. 

Späť
Zdieľať
Diskusia