Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. septembra 2017, 16:42
Čas čítania 0:00
Vladimír Baško

„Justin Bieber je obyčajným kusom hovna." Marilyn Manson čo-to prezradil o nie príliš vydarenom stretnutí so slávnym spevákom

HUDBA JUSTIN BIEBER MARILYN MANSON
Uložiť Uložené

Manson nešetril ostrými slovami, ktoré však boli s najväčšou pravdepodobnosťou opodstatnené.

Už v minulom roku sa medzi najväčšími popovými a hip-hopovými hviezdami roztrhlo vrece s tričkami rockových a hardcorových skupín. Jedným z tých najfrekventovanejších sa stala tvár frontmana americkej metalovej skupiny s rovnakým názvom, Marilyna Mansona. Tričká s jeho podobizňou si vtedy najviac obľúbil spevák Justin Bieber, pre ktorého sa stali súčasťou uniformy ku zástavkám najväčšej koncertnej šnúry minulého roku, Purpose Tour. Tričká od Fear of God, ktoré celú kolekciu zastrešovalo, predávali počas prebiehajúcej tour za neuveriteľných 190 $. Po tomto kroku a niekoľkých spoločných fotografiách to vyzeralo na celkom vydarenú spoluprácu. Ale práve zo záležitostí týchto dvoch pánov vzišli v poslednom rozhovore Marilyna Mansona pre Consequence of Sound zaujímavé, ešte nikdy nezverejnené fakty.

„Justin Bieber je obyčajným kusom hovna." Marilyn Manson čo-to prezradil o nie príliš vydarenom stretnutí so slávnym spevákom
„Justin Bieber je obyčajným kusom hovna." Marilyn Manson čo-to prezradil o nie príliš vydarenom stretnutí so slávnym spevákom Zdroj: Consequence of Sound.net

Podľa slov metalového speváka sa ich prvé stretnutie okamžite nieslo v nie príliš úctivom smere, kedy mal ku nemu mladý spevák pristúpiť v spomínanom tričku s jeho podobizňou a po krátkom úvodnom rozhovore ho šokovať vetou: "Ja som ťa urobil opäť relevantným." Marilyn Manson však zachoval pokoj a s umelcom sa dohodol na spoločnom vystúpení s jeho hitom The Beautiful People, ktoré sa malo konať na druhý deň, ale Manson už od začiatku nemal v pláne sa reálne na zvukovej skúške ukázať. Ďalej nazval Biebera "obyčajným kusom hovna, pretože mal toľkú drzosť mu niečo také povedať."

Marilyn Manson však absolútne nemá problém podporiť mladých umelcov. V rovnakom rozhovore vyzdvihol nový album a štýl Lil Uzi Verta, ktorý sa netají tým, že je jeho obrovským fanúšikom. Rozhovoril sa o tom, ako sa mu páči Uziho najnovší album Luv is Rage 2 v porovnaní s predošlými počinmi, na ktorých však vždy cítil jeho potenciál. "Ako ďalší chce urobiť rockový album a ja by som bol rád, keby sa to stalo, pretože si myslím, že môže vytvoriť niečo celkom nové," dodáva slávny spevák na záver.

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

Lil Uziho album Luv is Rage 2 sa okamžite vyšplhal na najvyššiu priečku v rebríčku Billboard 200, ktorý týždenne dokumentuje umiestnenie 200 najlepšie predávaných hudobných nosičov na území Spojených štátov amerických. Na albume sa nachádza i jeho najväčší a najdôležitejší hit doterajšej kariéry XO Tour Llif3. Najnovšieho albumu Marilyna Mansona sa dočkáme už o niekoľko dní, presnejšie 6. októbra. Jednou zo zastávok sprievodnej tour je tiež neďaleká Praha alebo Viedeň.

Domov
Zdieľať
Diskusia